Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 11 Jun 2013

Seluar Pallazo Kanak-Kanak .. baby pun boleh pakai pallazo ye

Bagi ibu yang tengah mencari pallazo untuk baby boleh jenguk sini.. untuk saiz S seluar pallazo, boleh dipakai oleh baby bawah 1 tahun.. memang comey la baby pakai seluar pallazo.. tambah ibu pun suka seluar pallazo.. matching terus la kiranya.. baby dan ibu sama2 boleh bergaya dengan pallazo..

Jom cuci mata dulu tengok seluar pallazo kanak..

  Seluar Pallazo Kanak-Kanak  - Hitam, Coklat, Biru, Pink, Merah, Kelabu
  Seluar Pallazo Kanak-Kanak  - Hitam, Coklat, Biru, Pink, Merah, Kelabu

Bagi yang biasa singgah tentu tahu pasal seluar pallazo kanak-kanak ni..jom explain sket la ye::

Saiz :: XL, L, M, S

Warna Pilihan :: Hitam, Coklat, Biru, Pink, Merah, Purple, Kelabu

(Nota:: Saiz L dan XL, warna merah takder ye)

Harga RM15 /pcs

Borong

30pcs RM10
50pcs RM9

Tak termasuk postage


Antara pilihan warna yang menjadi fav ibu2 kat luar sana adalah merah, pink dan purple.. so tadi borong lebih sket untuk color yang menarik nie..

Jom la cuci mata dulu ye, jemput la tengok seluar pallazo kanak-kanak:

  Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Merah
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Merah

Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Pink
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Pink

Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Purple
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Purple

Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Biru
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Biru

Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Coklat

Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Hitam
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Hitam

Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Kelabu
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Kelabu



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...