Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 23 Jun 2013

Projek Bulan Puasa :: Popia Simpulan Kasih..hanya di JOM SINGGAH

Pejam celik cepat je masa berlalukan, tinggal lebih kurang 17 hari je lagi Ramadhan akan berkunjung lagi. Semoga masih berpeluang untuk menyambut ramadhan tahun nie.. AMIN

Insyaallah, popia simpulan kasih adalah salah satu projek bulan puasa nie.. Sejak zaman duk university lag rasanya wat popia simpulan kasih sejak dari 2007 dan sehingga sekarang, insyaallah akan berterusan setiap tahun selagi ramai yang sukakan nya, alhamdulillah rezeki yang melimpah ruah dariNYA.

Jom cuci mata dulu tengok popia simpulan kasih fresh baru di masak ye


Popia Simpulan Kasih
POPIA SIMPULAN KASIH


Normal untuk raya, saya akan wat packaging mcm ni ye.. tapi apa2 pun ikut request dari customer. Ada yang packing dalam plastic biasa, sume ikut request ye.
Packaging - Popia Simpulan Kasih RM15 - 300gm
Packaging POPIA SIMPULAN KASIH - plus minus 300gm, RM15 pcs


Pemborong sangat dialu2kan ye.. insyaallah best price untuk anda semua. Packaging dalam botol ye ataupun bekas plastic biasa ye


Harga::

300gm RM12
500gm RM20
1kg RM30


Kalau nak jimat, ambik sekilo terus ye popia simpulan kasih, kalau ambik lebih.. harga lebih murah ye.

Untuk harga pemborong ::

10botol 300gm - RM10/pcs
20kg kebawah - RM20/kg
50Kg keatas - RM16/kg

Agen yang berminat sangat dialu2kan. List agen setakat nie

Batang Kali, Selangor 019-9517292 (Mazlina)

Beserah, Kuantan , 01118177318 /016-9504232 (Mazni)

Kota Bharu 013-5019389 (Mariana)


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

2 ulasan:

  1. Aihh..sedp ni mkn smbil tgk crita rya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap.. Cepat2 order ye.. Insyaallah sedap.

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...