Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 27 Jun 2013

Mencari Natural Supplemen?? Shaklee the best for natural supplemen



Tercari-cari pengedar bebas shaklee, saya salah seorangnya ye.. sekarang boleh COD area Shah Alam, Klang dan Shah Alam ye.. tapi dalam masa 2 minggu lagi, area Batang Kali dan Rawang lak ye..


Tapi kalau adan berdekat dengan branch shaklee kat bawah nie, boleh gi direct ye dengan guna id saya 854784 Mazlina Mohd Nazir, harga takyah cakap la ye.. penjimatan yang berganda ye. Kalau nak join bis patner pun dialu2kan ye..modal serendah RM75 sahaja


Shaklee HQ : 
JA-3A-02, Empire Tower,
Empire Subang, Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya, Selangor.
No Tel: 03-5622 3188


Kuala Lumpur : 
31 Jalan 2A/27A
Section 1 Wangsa maju Setapak,
KL.
No tel 03-41426442 
Fax : 03-41496313

Penang : 
A-2 Jalan Todak
Pusat Bandaraya Seberang Jaya,
Perai.
No tel 04-3974325 

Ipoh : 
32 Medan Istana 1
Bandar Ipoh Raya ,
Ipoh .
No tel 05-2418260 

Johor Bahru : 
14 Jalan Molek 1/10
Taman Molek ,
JB.
No tel 07-3525188 

Kota Bharu :
319 Section 25
Bandar Kora Bharu
Jalan Sultan Yahya Petra,
Kota Bharu.
No tel 09-7478688 

Kota Kinabalu : 
Lot 7, Ground Floor Wisma Damai
Jalan Damai Luyang
Kota Kinabalu.
No tel 088-272087




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

3 ulasan:

  1. sis,saya nak tanye,klu nak join bisnes partner tue macam mane??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bissnes patner.. Utk wat bisness shaklee sama. Dengan kata lainnya, join membership shaklee dengan modal rm75 seumur hidup pastu sharing kebaikan produk. Moga kita sihat dan orang lain sihat juga la.

      Padam
    2. Bissnes patner.. Utk wat bisness shaklee sama. Dengan kata lainnya, join membership shaklee dengan modal rm75 seumur hidup pastu sharing kebaikan produk. Moga kita sihat dan orang lain sihat juga la.

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...