Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 18 Jun 2013

Kelebihan bedak arab. Jom dapatkan bedak arab dengan harga termurah

Bedak arab antara salah fenemona yang melanda Malaysia ni kan.. Kalah sume jenama bedak compact terkenal (iye ker..haha).

Bedak arab ni salah satu rahsia kecantikan orang arab tau, sebab tu bedak summer kokuryu ni dikenali dengan bedak arab. Nak cantik?? Jom pakai bedak arab sekarang untuk kelihatan cantik macam orang arab gitu. (sempena bedak arab tengah offer dengan harga murah sangat2 nie.. Rm40 je free postage sponge lak tu. Murahkan??? Kalau nak murah lg, kena borong lebih sket la.. Lagi la murah kaw2 nye)

Sambil2 apa kata baca kelebihan bedak arab ni yang menjadi glamor gitu::

Antara kelebihan Bedak Arab Kokuryu adalah:

-Dijamin halal dan boleh dibawa solat.



-Ia merupakan produk 3 in 1 iaitu berfungsi sebagai powder, moisturizers dan foundation UV protection. Oleh itu, ia akan memudahkan anda kerana anda tidak perlu menggunakan produk lain. selain itu, anda akan jimat masa serta wang ringgit.

-Sesuai untuk digunakan oleh semua masyarakat tanpa mengira jenis kulit. Hal ini bermaksud, produk tersebut bersesuaian dan selamat digunakan oleh semua golongan.

-Boleh digunakan oleh wanita dan juga lelaki yang mementingkan penampilan diri.

-Kulit akan kelihatan lebih cerah dan membuatkan wajah tambah berseri-seri.

-Bertahan selama 8 jam

-Pengguna akan menjadi lebih cantik walaupun ketika berpeluh

-Mampu mengecutkan jerawat yang terdapat di wajah

Bestkan kelebihan bedak arab nie kan. Apalagi, cepat2 la order untuk dapat harga murah dan berbaloi2 untuk poket anda. Yang pasti bedak arab ini adalah original dari kilang ye.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292



Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...