Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 28 Jun 2013

Hot Item :: Baju Kurung Lace yang sangat murah RM90 Free Postage

Alhamdulillah, baju lace nie antara yang hot..hot, macama sehangat matahari kat luar nie.. Syukur sangat dengan rezeki dari NYA.. Di sebabkan baju kurung lace menjadi hot item, banyak stok dah sold out seperti warna putih, pink belacan dan cream juga (sebelum ni ada 1 tapi dah sold out lak). 

Tapi yang cream berganti dengan warna peach ye (tengok kat bawah ye) pun menarik tertarik juga. Tak banyak beza dengan warna cream ye. Dapatkan baju kurung lace dengan harga yang sangat murah ye, serendah RM90 FREE POSTAGE ye. Baju kurung lace nie full lining ye.. so tak perlu susah nak cari inner ye

Baju Kurung Lace
Baju Kurung Lace 

Harga RM90 FREE POSTAGE 

(Tambahan RM5 utk SS)

Tops Available

- Merah
- Maroon
- Peach (as below)
- Hitam
- Dark Blue




Baju Kurung Lace Peach

Harga RM90 Free Postage

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...