Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 7 Jun 2013

Buat Duit dengan assignjob.com..Senang dan Mudah

Ada sapa2 yang nak jana income dengan AssignJob.com boleh la baca2 ye.. nak intai2 pun boleh je..xder masalah la ye

Skodeng kat sini dulu http://www.assignjobs.com/

Jom la baca step by stepnya ye..semoga membantu.. 

Dalam web ini kau boleh mengupah orang lain atau membuat kerja orang lain dengan bayaran $1.00. Tapi, aku rasanya, kerja yang kau tawarkan harusnya bersesuaian dengan nilai. $1.00. Takkan lah nak suruh buat artikel 1000 patah perkataan dengan upah $1.00.

Memandangkan, web ini baru lagi, tiada banyak kerja yang ditawarkan. User masih ada kurang 5 orang pada masa ayat ini ditulis. Tapi, admin telah menyediakan dua kerja untuk mudah untuk dilaksanakan.

Aiseh, panjang tulis, tak bagitau apakah websitenya. Ok, kau boleh ke http://www.assignjobs.com/

Untuk mendaftar sila ikut langkah berikut




1. Pergi ke http://www.assignjobs.com/

2. Pada hujung atas kanan, klik "Join For Free"


3. Kemudian, isi maklumat-maklumat yang diperlukan. Dan tick kedua-dua ruang di bawah. Siap? Klik "Sign Up"


4. Kemudian, dia akan hantar link confirmation ke emel kita. Klik yang dalam emel tu untuk pengesahan.


5. Siap! Kau sudah berdaftar, dan automatik kau mendapat $2.00.


------------------------------------------------------------------------

Ok, sekarang peneragan untuk buat kerja yang ditawarkan.

1. Login. Kemudian, klik "Available Job" pada kiri skrin

2. Ok, sekarang klik mana-mana job yang ada yang kau rasa boleh buat.

3. Baca deskripsi tugas. Kalau rasa yakin boleh buat apa lagi, klik "Apply for this Job"


 4. Kemudian, sekali lagi dia akan beritahu langkah kerja yang perlu kau buat. Ikut je. Dan, akhir sekali dia akan minta bukti screen shoot / print screen job yang telah kau buat.



5. Bila dah siap job, print screen kerja yang telah dibuat. Berikut contohnya


6. Buka web http://imageshack.us/

7. Klik "Browse" dan pilih gambar print screen tadi. Pada bahagian Image Size, pilih Do Not Resize. Kemudian klik Upload Now.

8. Bila dah siap, klik pada "Continue To Image Link"

9. Kemudian, copy "Direct Link" dan paste pada seperti langkah no 4 di atas.




10. Dari langkah no 4, boleh klik terus 'Submit". Job kau akan di review dulu oleh tuan punya job itu. Kalau ok, barulah dibayar...

Panjang aku menulis kali ni. (Panjang ke?) Hahhahah. Nantikan sambungan cerita ini pada post akan datang. Pada post akan datang aku akan tunjuk cara untuk dapat hasil dari setiap kawan kau yang kau refer ke web tersebut. Jadi, apalagi cergaskan diri ke http://www.assignjobs.com/

kredit - http://roshaizulnizam.blogspot.com/

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...