Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 22 Jun 2013

Bedak Arab yang sangat murah, RM40 Free postage

Alhamdulillah, bedak arab yang selalu menjadi pujaan ramai. Maklum je bedak sudah menjadi trend terkini dan murah pulak tu. Memang murah ye, hanya serendah rm40 free postage. Bagi customer yang beli lebih satu, lagi kaw2 murah. Ada diskaun menarik utk anda ye.

Yang pasti menjimatkan dan HALAL untuk umat islam memakai semasa solat (time wudhu kena ikut syarat mcm biasa ye, pastu nak make up bedak arab ok la)

Apa yang best pakai bedak arab nie, muka macam dah dikenakan makeup tau..apa lagi jom baca apa kelebihan bedak sampai yang sukakan nya

3 In 1 (FOUNDATION..... POWDER... MOISTURIZER)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation & alas bedak… sangat jimat! (sesuai untuk sesiapa yang apply moisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)


2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda (untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)

7. Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit (certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap (kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

Apa lagi, jom pm owner laju untuk harga murah sekarang ye. Jangan tunggu lama2, takut stok la habis sebab murah sangat.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292



Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...