Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 12 Jun 2013

Bedak Arab Murah!!!.. Rm40 free postage ye.. Stok limited

Kalau sebut bab nak cantik?? Semua perempuan luar sana angkat tangan kan? Semua orang nak cantik dan penampilan yang menarik barulah keyakinan makin tinggi.
image dr Mr. Google

Impikan kulit halus seperti wanita Arab? Confirm sume orang nak sbb orang arab2 ni cantik2kan



Inilah rahsia kecantikan mereka; Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab). Memang best tau pakai bedak arab, macam dah pakai make up.. Tambah2 saya ni bukan suka make..paling kuat pakai eye liner sket je..hahah

Jom la baca apa kelebihan bedak arab ni sampai ramai yang sukakan nya.. Memang berbaloi dengan harga murah rm40 free postage

Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab):

- 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder)

- Tahan selama 8 jam

- Boleh diguna ketika solat

- Halal

- Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya 'dap'kan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka)

- Berbau wangi

- Selepas dipakai akan mengikut warna darah (jadi ada satu warna sahaja & sesuai untuk semua warna kulit)

- Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat

- Muka semakin lembut & gebu

- Menjimatkan masa & wang

- Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan


Cara menggunakannya:

- Basahkan span

- Sapukan span pada bedak

- Ratakan ke seluruh muka



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...