Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 27 Jun 2013

Bedak Arab antara bedak compact yang famous gitu

Sekarang famous dengan bedak sejuk tanaka kan?? Tu bedak sejuk dan foundation.. Tapi yang tu pun best gak tau utk kulit cantik berseri. Maklumlah artis nora danish kan guna bedak tanaka, tu yang makin lama tertarik. Bedak tanakan rahsia kecantikan orang myammar kan??

Bedak Arab


Jom baca rahsia kecantikan orang arab lak, yang sememang sangat cantikkan.. Semua orang pun nak cantik juga kan?? Sangat la nak cantik. Jom ketahui rahsia orang arab untuk kekal cantik, perkenalkan bedak arab kokuryu yang sangat murah dan berbaloi2 dengan kualiti ye. Murah dan jimat lak tu, 3 in 1 produk..cayalah. Yang pasti bedak arab di Jom Singgah Shoppe adalah original ye.



Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga serendah rm40 free postage. Murahkan?? tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Jom baca apa kelebihan bedak arab nie sampai ramai yang tertarik menarik dengan bedak arab :


-Mengikut aliran darah pemakai.


-Kemas dan sekata.


-Tidak menghitam dan menggelapkan kulit anda.


-Dapat mengecutkan jerawat.


-Apabila berpeluh,anda akan kelihatan lebih cantik


-Tidak melekap pada tudung,tisu sebaliknya bedak arab ini akan terus meresap ke dalam wajah anda.


-Tidak berminyak.


-Tahan selama lebih 8 jam.Suci dan halal,boleh dibawa solat.


-Mempunyai UV protection.


SETIAP PEMBELI BEDAK ARAB AKAN MENDAPAT :


-FREE GIFT 

-FREE SPONGE
-TIPS PERCUMA UNTUK KELIHATAN JELITA DALAM MASA 5 MINIT SAHAJA

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...