Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 17 Jun 2013

Baju Kurung Retro ada warna baru ye..RM85 Free Postage je

Baju kurung retro ada color terbaru ye.. kalau nak tengok warna boleh scroll down ye..kalau sebelum ni baju kurung retro dengan 4 warna menarik iaitu - Biru, Orange, Pink & Merah. Tapi yang baru nie ada tambahan 2 color lagi la comel ye.. iaitu Purple dan  TURQUOISE PINK. Tapi apa2 pun sila PM dulu sebelum wat payment ye, mana tau stok warna yang puan nak takder la. 

Jemput la cuci mata dulu, pilih mana yang berkenan ye.. harga murah2  untuk baju kurung retro nie serendah RM85 Free Postage..


**Hot ITEM

BAJU KURUNG RETRO 437 (Kain Lyra)


FREESIZE FIT TIL SIZE38

PRICE : RM85/set

AVAILABLE TOPS: MERAH , Pink, Orange, Biru,

**baju dan skirt mermaid berasingan



BAJU KURUNG RETRO : PURPLE
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM85/set

FREE POSTAGE

BAJU KURUNG RETRO : TURQUOISE PINK
BAJU KURUNG RETRO : TURQUOISE PINKMatching dengan Skirt Mermaid Pink
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM80/set

Free POSTAGE

BAJU KURUNG RETRO : TURQUOISE PINKMatching dengan Skirt Mermaid Biru
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM80/set

Free POSTAGE


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...