Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 15 Jun 2013

Baju Kurung Lace Murah, serendah RM90 free postage






Baju kurung lace antara hot item kat Jom Singgah Shoppe. Maklum aje la, artis yang kecik molel dan gojess macam Scha Alyahya pun mengenakan baku kurung lace ni, memang cantikan scha dengan Awal. Sepadan la kira nye. Macam pinang dibelah dua gitu



Baju kurung lace nie dipadankan dengan skirt mermaid trend sekrang. Memang cantik la untuk si kurus dan langsing mengenakan baju kurung lace.

Dapatkan baji kurung lace dengan harga sangat murah, hanya dari Jom Singgah Shoppe ye.. Baju kurung lace serendah rm90 sahaja, free postage lak kan.. Memang berbaloi kalau yang jenis keje dan memerlukan pakai baju kurung je. Apa lagi, boleh la tambah koleksi baju kurung kurung kan..

Setakat hari, warna baju kurung lace yang available adalah cream, merah, maroon, hitam, dar blue dan toquiose. Apa2 sms/wassap 0199517292 utk check stok color yang ada.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...