Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 26 Jun 2013

Baju Kurung Lace Cream last stok 1pcs je ..

Peminat warna cream, ada berita yang tak baik ye tapi tetap ada penggantinya ye. Buat sementara nie stok baju kurung lace warna cream ada 1 pcs je.. Kalau berminat boleh, pilih baju kurung warna peach ye. warna pun lebih kurang je ye. Memang cantik menarik la ye.

Baju kurung lace cream 1pcs last stok
Baju Kurung Lace Cream 
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE

AVAILABLE TOPS:

MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED, PEACH


**baju dan skirt mermaid berasingan




Baju Kurung Lace Cream - Dark Blue dan Peach
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE

AVAILABLE TOPS:

MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED, PEACH


**baju dan skirt mermaid berasingan




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...