Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 13 Jun 2013

2nd GA :: Tikar Evamatic Untuk diberi Percuma sempena Hari Bapa ye..




Bulan nak wat GA simple-simple je la.. sapa nak join angkat tangan laju-laju ye.. 

Penyertaan pun senang je

- Sila LIKE JOM SINGGAH SHOPPE


- Pastu FOLLOW blog JOM SINGGAH SHOPPE

- Wat Post bertajuk "Tikar Evamatic Percuma Dari JOM SINGGAH SHOPPE sempena Hari BAPA" dan selitkan kata2 yang terbaik untuk ditujukan kepada bapa anda ye..

- Komen kat post.. tinggalkan LINK untuk dijejaki ye..

- Penyertaan boleh melalui blog dan Facebook ye.. nti akan diupdate link utk penyertaan ikut facebook (Syarat lain sket ye).

- Expired 23 JUNE 2013 ye..sila join laju2 ye

- List peserta, kalau ada yang nak singgah ye -->> KLIK SINI

LIST PEMENANG YE..KLIK SINI

Rasa tu je syarat yang simple.. Selamat Menyertainye GA dari JOM SINGGAH SHOPPE

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

31 ulasan:

  1. http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  2. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  3. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/2nd-ga-tikar-evamatic-untuk-diberi.html

    BalasPadam
  4. Saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  5. Jemput join first time GA saya yer.

    http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

    BalasPadam
  6. http://ellazmy.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  7. http://ellazmy.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    link: ellazmy.blogspot.com
    fb id: 100000066435363

    BalasPadam
  8. Salam, saya join.. hopefully menang ye.. hihi :)

    http://aishaulong.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  9. assalamualaikum,saya join ye:)
    http://noorhamidahroslal.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  10. http://kakijoin.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  11. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html Joined ^^

    BalasPadam
  12. husna join =)

    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  13. JOIN
    http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  14. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  15. Salam :) Nad join ye..

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/2nd-ga-tikar-evamatic-untuk-diberi.html

    BalasPadam
  16. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  17. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  18. Join.....

    http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    ^_^

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum ... Kalau xde FB leh join tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh join sis.
      lebih banyk join, lebih banyk peluang nak menang,..insyaallah
      klik link ye utk fb https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574200059291536&set=pb.500782769966599.-2207520000.1371460571.&type=3&theater

      Padam
  20. Assalamualaikum ... Saya join jer lah ... Harap dipertimbangkan ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  21. http://www.cikfie.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  22. join :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/06/tikar-evamatic-percuma-dari-jom-singgah.html

    BalasPadam
  23. Terima kasih bag yang join dan minta sbb xsempat nk singgah ye

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...