Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 23 Mei 2013

Tasbih Digital - Biasa dan Berlampu.. pilih mana yang berkenan ye..

Lama rasa tak update tasbih nie.. alhamdulillah, masih banyak yang memilih untuk membeli tasbih digital dengan JOM SINGGAH SHOPPE nie.. rezeki dariNYA..amin
Jemput la cuci mata dulu mata yang berkenan ye.. tasbih digital nie ada 2 design iaitu tasbih digital biasa dan tasbih digital lampu.

Ciri-ciri Tasbih Digital:
  1. Kiraan dari 0 hingga 99999
  2. Di buat dari PVC yang ringan dan tahan lasak digunakan pada jari
  3. Senang diguna dan dibawa. Selain digunakan sebagai tasbih, boleh digunakan untuk mengira stock dan aktiviti latihan fizikal
  4. Warna pilihan yang menarik
  5. Sesuai dijadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan, khatam Quran dan sebagai hadiah kepada ORANG YANG TERSAYANG
  6. Bateri boleh ditukar di kedai bateri, tahan untuk tempoh 12 bulan.
  7. Hi-teknologi CPU



Perbezaan tabih digital

Biasa
  1. Button yang berkualiti mempunyai 2 button - Reset & count


Lampu
  1. Button yang berkualiti mempunyai 3 button Reset, Count dan Lampu berwarna biru

Button je yang berbeza tapi design pun berlainan untuk 2 jenis tasbih digital nie ye. Pemborong amat dialu2kan..


Tasbih Digital Berlampu - RM10 / unit

Harga borong:

10 - 50 unit - RM7 / pcs
50 keatas - RM6 / pcs

(RM10 - postage)


Tasbih Digital Biasa - RM7 / unit

Harga Borong:

10pcs keatas - RM5/pcs
20pcs keatas - RM4/pcs
30pcs keatas - RM3/ pcs
(FREE POSTAGE) .. Insyaallah harga masih boleh tawar menarik ye


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...