Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 8 Mei 2013

Softbook Islamic untuk Si Manja.. Anak Suka, Mak Ayah lg gembira


SoftBook Islamic untuk si manja anda..


Bahan bacaan untuk Islamic Softbook terdapat 6 softbook yang menarik iaitu:

o   Assalamualaikum
o   Berwudhu sebelum solat
o   From alif to Ya
o   Mari Kita Solat
o   Mengenal Angka
o   Rumah Saya


Jom cuci mata tengok cover softbook islamic nie.. dapatkan softbook islamic dengan harga murah RM36 free postage.. biasa harga retail RM36 tak termasuk postage..

Softbook Islamic - Assalamualaikum
Softbook Islamic - Assalamualaikum

Softbook Islamic - Berwudhu Sebelum Solat
Softbook Islamic - Berwudhu Sebelum Solat



Softbook Islamic - From Alif to YA
Softbook Islamic - From Alif to YA

Softbook Islamic - Mari Kita Solat
Softbook Islamic - Mari Kita Solat

Softbook Islamic - Mengenal Angka
Softbook Islamic - Mengenal Angka

Softbook Islamic - Rumah Saya
Softbook Islamic - Rumah Saya



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


2 ulasan:

  1. Salam dear, satu set semua ni RM36 or each one cost RM36?

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1 softbook islamic RM36 free postage..
      tapi kalau nk ambik byak, boleh bg diskaun la..
      SMS / wassap 0199517292

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...