Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 14 Mei 2013

Softbook Book " Where Elmo" untuk si manja anda


Softbook "WHERE ELMO" design 1

Softbook "WHERE ELMO" design 2

Lama tak update post pasal buku "Where Elmo"
Buku softbook ini ada 2 jenis softbook.. isi kandungan pun lain2 gak..kira 2 design Where Elmo la.. tapi kisah berlainan untuk setiap buku.. tengok cover softbook ni pun lain kan..


Softbook "WHERE ELMO" design 1 mengisahkan tentang dimanakah elmo ala2 main sorak gitu sebab sume wajah elmo tersorok di sebalik objek yang boleh dialihkan

Softbook "WHERE ELMO" design 2 lah mengisahkan tentang kawan-kawan elmo.. so kawan-kawan elmo yang tersembunyi di sebalik objek yang boleh di alihkan..

nanti akan diupadate page by page softbook where elmo nie ye..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...