Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 22 Mei 2013

Service LIKE yang berkualiti, MURAH dan terpantas..

Pakej SERVICE LIKE.. Jom pakat tambah LIKE kat fanpage Plus SALE
Pakej SERVICE LIKE.. Jom pakat tambah LIKE kat fanpage Plus SALE
Alhamdulillah, makin ramai yang memilih  untuk menambah LIKE kat fanpage terutamanya bagi yang mempunyai FANPAGE khas untuk bisnes online.. tak salah invest setiap bulan utk guna SERVICE LIKE kalau pulangan lebih  lumayan kan.. insyaallah..

Bagi yang berminat, boleh klik link ni ye.. http://servicelikepage.com/v1/12

Kenapa saya katakan SERVICE LIKE yang BERKUALITI, MURAH dan terpantas.??


Like yang diberikan adalah hasil daripada blast dari rangkaian network saya (partner) fanpage dan blog-blog dari Malaysia. Dan berikut adalah anggaran statistik:


  • like adalah real people
  • 35% lelaki 17-34thn
  • 55% wanita 16-40thn
  • 10% selain golongan diatas
  • 97% rakyat malaysia (selebihnya indonesia, singapore & brunei)
  • 99.99% yg faham bahasa melayu
  • bukan pakai apps
  • tak perlu beri akses admin
  • kami juga akan berikan extra like sbg hadiah (anggran 5-10%)
  • jika fanpage belum ada username pun boleh diterima.
  • tempoh siap: anggaran 24-48 jam.
Dan berikut adalah hasil sebenar yang menggunakan servis ini (salah seorang customer saya)
servis-like-fanpage
Anda boleh lihat, 98% orang malaysia, dan ada beberapa negara lain adalah tetap orang Malaysia yang mungkin belajar atau bekerja di luar negara.
Language pula ternyata ramai Malay. Yang “english” adalah by default akaun FB kita. sama macam saya, saya login FB guna bahasa English. Ini bukan isu…


Berminat?? apa kata klik link http://servicelikepage.com/v1/12
Semoga bermanfaat untuk anda dan sale anda nti.. insyaallah


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...