Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 25 Mei 2013

Service LIKE :: Mana Lebih Penting?? LIKES or FB ADS??

Antara persoalan yang terus menjadi tanda tanya.. hahah (biasa untuk yang fanpage untuk wat bisnes la ye)

Apa kata baca dulu SIFU  untuk SERVICE LIKE LUAR BIASA.. Semoga bermanfaat untuk anda dan sale anda..insyaallah.. atau pun boleh baca direct kat page Service LIKE luar biasa nie http://servicelikepage.com/v1/12


Likes Lagi Penting Atau FB Ads Lagi Penting?

Jawapan saya :

1- Kedua-dua Penting
2- Likes didahulukan , Sales diutamakan
3- Likes penting untuk 'Kedai Online' , Sales penting untuk BISNES.
4- Pelawat page kita mesti kata "Perghh, banyaknya likes! mesti bisnes dah maju, ramai orang order" KEYAKINAN bakal prospek terbina.



Kenapa perlu ambil servis naikkan likes?

Jawapan saya :

1- Tak payah bazir duit banyak, masa, tenaga yang kuat untuk cari LIKE.
2- Bila likes dah banyak tak perlu risau lagi. FOKUS pada jualan!
3- Ada rezeki, dapat jualan masa likes naik.

Kenapa servis naikkan likes mahal?

Jawapan saya :

1- Ramai yang tidak mampu naikkan likes cara cepat.
2- Hanya ada sikit pengusaha yang mampu jimatkan masa org lain utk naikkan likes
3- Mampu jimat kan wang , masa dan tenaga anda
4- Jika dibandingkan dengan teknik FB Ads untuk naikkan like, ia masih dikira MURAH.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

6 ulasan:

  1. setuju. tidak perlu bazir duit untuk dptkan like..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada setengah orang kata xperlu likes banyak kat fanpage..
      tapi ada setengah menganggap LIKES ada benda positif, mungkin xconvert 100% jadi pembeli tapi bakal prospek akan membeli juga one day bila kita keep on sharing kebaikan produk yang kita beli..testimoni orng guna..

      Masing2 ada pendapat tentang service like.. pendapat anda sangat dialu2kan

      Padam
  2. semoga berjaya dalam setiap kerja :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...
      Semoga Allah akan permudahkan segala usaha hamba2nya..AMIN

      Padam
  3. Betul tu, ada ja kan skrg boleh naikkan like. Mmg penting likers tp guna duit la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. invest sket xper dear, insyaallah on future lebih banyak rezeki..
      kalu berminat, roger mana tau boleh bg special price.. smile

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...