Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 28 Mei 2013

Service LIKE :: Jom “Tsunami Like”
Berminat :: http://servicelikepage.com/v1/12/

Sekarang ini Facebook merupakan salah satu medium social media yang terbesar di dunia, lagi-lagi di Malaysia. Boleh dikatakan lebih 45% rakyat di Malaysia sudah mempunyai akaun Facebook.


Jadi tumpuan pengguna di Malaysia rata-ratanya pada Facebook. Manakan tidak, jika masuk pejabat… buka komputer… apa yang akan dibuka dahulu? Mestilah Facebook kan? Mereka ingin mengetahui apa update terkini tentang artis kesayangan mereka, rakan-rakan terdekat mahupun keluarga.

Semakin hari semakin tinggi traffik pengguna aktif di Facebook. Maka ia menjadi satu peluang bagi usahawan-usahawan di luar sana untuk menjual produk dan servis mereka.

Apa yang usahawan-usahawan ini buat adalah membuka“online store” mereka di Facebook yang di panggil FanpageBetulkan? Anda terdiri dari golongan usahawan tersebut? Anda punya page yang menjual dan mengetengahkan produk? Setiap hari anda akan upload info tentang produk di pageanda…? untuk siapa tengok?
Mestilah untuk bakal prospek, kan?
Jadi untuk mencapai lebih ramai prospek, anda perlu ada lebih banyak “LIKES” di page anda. Dan kami amat fahami jika anda mengalami masalah kekurangan like.
Jangan bimbang.. kerana kami ada solusinya…


Service Targeted Fanpage Likes.

Apa yang kami lakukan adalah menghantar “tsunami like” kepada page anda. Likes yang anda terima adalah dari genuine facebook user dan bukannya dari “bot”.

Cuba tengok gambarajah di sebelah dan bawah. Lihat respon dan data yang kami kumpulkan bagi page pelanggan yang telah menggunakan perkhimatan kami. Selain dari kenaikan"Likes" seperti tsunami, kadar kenaikan TAT (talk about this) juga semakin meningkat!
Ia menunjukkan database "likers"kami amat berkualiti dan mempunyai kadar respon yang tinggi.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...