Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 24 Mei 2013

Seluar Kembang aka Bukaan Luas ala2 Pallazo tapi kecik sket la..


Jom la tengok bagi peminat-peminat seluar kain lembut yang bukaan luas, ala2 pallazo tapi kecik sedikit dari pallazo ye..Untuk seluar bukaan luas nie, pinggangnya berkedut-kedut macam kat bawah nie.. so semua orang pakai ye.. free size..

Memang selesa pakai la kiranya..kain lembut, sejuk, berat kebawah..harga murah-murah je RM30 FREE POSTAGE. Pemborong juga dialu2kan ye dengan harga yang sangat berpatutan dan murah, insyaallah.. setakat ini, stok yang ada hanya kelabu dan hitam.

Akan di restok dalam hujung bulan nie.. insyaallah

Seluar Bukaan Luas - Pinggang Style Berkedut..
Seluar Bukaan Luas - Pinggang Style Berkedut..

Seluar Bukaan Luas -  Hitam
Seluar Bukaan Luas -  Hitam


Seluar Bukaan Luas -  Kelabu
Seluar Bukaan Luas -  Kelabu

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...