Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 24 Mei 2013

Perlu ke Service Like @ Auto LIKE sume nie???


Tak dinafikan, ramai yang persoalkan kenapa perlu auto like semua tu plus nak guna SERVICE LIKE la.. ntah2 apa je.. 


Kalau boleh sume LIKE yang ada kat Fanpage nak covert kepada pembeli dan virality. Kadang-kadang, orang lain service like ke arah yang lebih positif.. bila lebih ramai LIKE, maka lebih ramai yang tahu mengenai fanpage kita, kalau setiap hari kita update info-info yang berguna tentu diorang pun akan tertarik dengan produk tersebut dan secara tak langsung boleh convert jadi pembeli kan.. kadang-kadang post kita menarik minat mereka, mereka akan akan keep on LIKE dan sharing, tu kira secara tak langsung Viral dah makin meluas..


Jom baca item yang penting yang, sharing dari group leader NAS


Perlu fahami kenapa kita membeli likes. Ini adalah kerana

1- Untuk meluaskan reach yang ada. dengan pertambahan like yang banyak, bermakna page tersebut boleh meluaskan lagi reach dengan radius yang lebih besar lagi. mungkin dari 10 prospek kepada 10,000 prospek.


2- Untuk mendapatkan fungsi "promote" atau "boost" di setiap post. bagi page-page yang baru, fungsi ini tidak akan wujud, until adanya likes yang banyak. jadi salah satu cara adalah dengan menggunakan khidmat likes kami.

3- likes tidak convert kepada pembeli. Ya, memang tidak dinafikan like juga tidak akan conver kepada pembeli 100%. tetapi tidak mustahil dengan menggunakan fungsi yang dinyatakan di perkara 2 tadi, ia dapat membantu page anda dari segi marketing dan virality. dibantu dengan consistent promosi, insyaAllah akan wujud awareness tentang produk/service anda kemudian disusuli dengan sale.


So apaagi, insyaallah SERVICE LIKE sedikit banyak akan membantu kita dalam meluaskan bisnes kita.. FBS Ads yang kita guna kat facebook pun salah satu cara nak mendapatkan lebih ramai LIKES juga kan.. mungkin setengah orang tak mampu nak guna  FB ADS.. boleh guna service LIKE yang ditawarkan..


Jemput la klik untuk mendapatkan SERVICE LIKE..http://servicelikepage.com/v1/12

Manatau berminat dengan pakej yang ditawarkan.. insyaallah diskaun untuk anda untuk yang serius nak guna SERVICE LIKE nie


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...