Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 27 Mei 2013

Kenapa perlukan LIKE untuk fanpage?? "Aset Maya" yang sangat berharga buat perniagaan anda.

Setiap LIKE adalah 'aset maya' yang sangat berharga buat perniagaan anda. 
Sekiranya fanpage anda kekurangan like, kami sediakan jalan penyelesaiannya..
Memang kena tengok ye.. santai2 je.. -->> Pakej yang disediakan 

 


Bagi yang berminat, boleh klik link ni ye.. http://servicelikepage.com/v1/12




Kenapa saya katakan SERVICE LIKE yang BERKUALITI, MURAH dan terpantas.??



Like yang diberikan adalah hasil daripada blast dari rangkaian network saya (partner) fanpage dan blog-blog dari Malaysia. Dan berikut adalah anggaran statistik:


  • like adalah real people
  • 35% lelaki 17-34thn
  • 55% wanita 16-40thn
  • 10% selain golongan diatas
  • 97% rakyat malaysia (selebihnya indonesia, singapore & brunei)
  • 99.99% yg faham bahasa melayu
  • bukan pakai apps
  • tak perlu beri akses admin
  • kami juga akan berikan extra like sbg hadiah (anggran 5-10%)
  • jika fanpage belum ada username pun boleh diterima.
  • tempoh siap: anggaran 24-48 jam.
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...