Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 15 Mei 2013

Jom Pakat Borong Seluar Pallazo Kanak-Kanak dengan harga murah-murah


Selesai aktiviti memborong seluar pallazo kanak-kanak.. takkan mama je yang bergaya sakan dengan seluar pallazo kan.. anak dara tentu nak bergaya sakan dengan seluar pallazo kanak-kanak.. yang pasti kain lembut, cantik.. kalau wat style gaya pallazo singkat pun cantik.. sebab anak dara pakai saiz M, singkat sket (atas 1-2  inch dr buku lali la lebih kurang)

  Seluar Pallazo Kanak-Kanak  - Hitam, Coklat, Biru, Pink, Merah, Kelabu
  Seluar Pallazo Kanak-Kanak  - Hitam, Coklat, Biru, Pink, Merah, Kelabu

Bagi yang biasa singgah tentu tahu pasal seluar pallazo kanak-kanak ni..jom explain sket la ye::



Saiz :: XL, L, M, S

Warna Pilihan :: Hitam, Coklat, Biru, Pink, Merah, Purple, Kelabu

(Nota:: Saiz L dan XL, warna merah takder ye)

Antara pilihan warna yang menjadi fav ibu2 kat luar sana adalah merah, pink dan purple.. so tadi borong lebih sket untuk color yang menarik nie..


Jom la cuci mata dulu ye, jemput la tengok seluar pallazo kanak-kanak:

  Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Merah
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Merah




Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Pink
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Pink


Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Purple
Seluar Pallazo Kanak-Kanak  Purple


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...