Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 13 Mei 2013

Hadiah Utama GA 1st JOM SINGGAH SHOPPE dah dipos ye..


Alhamdulillah,  Hadiah GA yang settle pos tenghari tadi..guna service poslaju

3 orang pemenang hadiah utama adalah

  • Nur Atiqah Mamat
  • Hazirah Shahrudin 
  • Noor Aisah Shaimi..

Kalau anda follow blog saya nie.. sila komen ye.. baru saya tahu tentang kehadiran anda kat blog saya nie..

Ni aktiviti packing..maaf la tak kemas sket.. main balut je..hahah





Nama pemenang GA JOM SINGGAH SHOPPE.. terbalik lak..

Insyaallah hadiah saguhati akan menyusul esok atau lusa ye.. pos biasa

Hadiah Saguhati ye..

Jemput la singgah JOM SINGGAH SHOPPE utk join GA dan menang hadiah ye..

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. tahniah..
      awk ada join gak ke.. klu ada, insyaallah ada hadiah saguhati ye

      Padam
  2. tahniah yg menang..bestnyer..(^_^)

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...