Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 16 Mei 2013

GA : Hadiah Saguhati selamat dipos ye..

Settle sudah poskan hadiah GA nyer.. insyaallah akan sampai dalam masa terdekat ye..
Jom la tengok apa hadiah yang tak seberapa nie..

Hadiah Saguhati Giveaways




Hadiah Saguhati Giveaways

Hadiah Saguhati Giveaways

Tadaa.. dah siap packing dan siap untuk di pos dan dah selamat pos pun..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 



8 ulasan:

  1. hadiah saya dah sampai tadi..terima kasih =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..
      lain kali singgah lg ye, mana ada GA lg kan

      Padam
  2. Balasan
    1. Insyaallah akan ada GA baru lag ye..

      Padam
  3. dah dapat sis..tq.sebenarnya digital tasbih 2 dah lama BK nak tau alhmdlh tercapai impian

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok la gitu gak..tercapai gak impian kan..

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...