Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 22 Mei 2013

Cotton Rich Tights untuk si manja yang berumur dari 0-6Month dan 6-9Month

cotton rich tights
Cotton rich tights 

Jemput cuci mata tenok cotton rich tights untuk si manja anda. Semua item ni utk baby yang berumur 6 - 9 bulan tapi ada 1 item bernombor 5 tu salah ambik gambar skali..hheh.. untuk 0-6 bulan ye..

Pilih la mana yang berkenan, boleh inform ikut nombor senang sket la kot..

COTTON RICH TIGHT (6-9Month)
COTTON RICH TIGHT (6-9Month)

Untuk 3 item Cotton Rich Tights sesuai untuk baby perempuan kan.. comey je color yang menarik dan tertarik. Dapatkan dengan harga yang murah gak kiranya.. saya lebih galakkan ambik 1set  = 4 pcs cotton rich tights, jimat sketkan..hanya RM30 je perset, tambah pos RM6.. memang murah dan jimat berbanding beli 1 pcs RM10 - untuk item cotton rich tight 1 hingga 3 untuk baby berumur 6-9 bulan ye





COTTON RICH TIGHT (6-9Month)

COTTON RICH TIGHT (6-9Month)

COTTON RICH TIGHT (6-9Month)


COTTON RICH TIGHT (6-9Month kecuali item 5, 0-6 Month)
COTTON RICH TIGHT (6-9Month kecuali item 5, 0-6 Month)

Untuk 3 item Cotton Rich Tights sesuai untuk baby lelaki la kan sebab corak2 nya memang ala2 kelelakian sket. . tapi tetap comey je color yang menarik dan tertarik. Dapatkan dengan harga yang murah gak kiranya.. saya lebih galakkan ambik 1set  = 4 pcs cotton rich tights, jimat sketkan..hanya RM30 je perset, tambah pos RM6.. memang murah dan jimat berbanding beli 1 pcs RM10 - untuk item cotton rich tight 4 dan 6 untuk baby berumur 6-9 bulan ye tapi ada tersesat lak item no 5 untuk baby 0-6 bulan ye


COTTON RICH TIGHT (6-9Month)


COTTON RICH TIGHT (6-9Month)




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...