Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 9 Mei 2013

Cara Mudah untuk Tambah LIKE kat FanPage..Murah Dan Berkualiti



Service LIKE yang ditawarkan oleh FB

Bagi yang ada fanpage tentu perasaankan bahawa Facebook pun menawarkan service LIKE utk fanpage anda..tapi yang dah biasa guna Service LIKE yang lebih murah menganggapkan Service LIKE yang facebook tawarkan adalah lebih mahal... Bagi saya pun, ianya mahal sket la..hahah


Pakej SERVICE LIKE.. Jom pakat tambah LIKE kat fanpage Plus SALE
Pakej SERVICE LIKE.. Jom pakat tambah LIKE kat fanpage Plus SALE

Bagi yang berminat utk mendapatkan service LIKE.. boleh klik sini http://servicelikepage.com/v1/12

Info Menarik menanti anda dengan pakej yang menarik, murah dan yang paling penting berkualiti.

Servis Tambah Like Berkualiti di Fan Page Anda! MURAH & PANTAS!

Like yang diberikan adalah hasil daripada blast dari rangkaian network saya (partner) fanpage dan blog-blog dari Malaysia. Dan berikut adalah anggaran statistik:
  • like adalah real people
  • 35% lelaki 17-34thn
  • 55% wanita 16-40thn
  • 10% selain golongan diatas
  • 97% rakyat malaysia (selebihnya indonesia, singapore & brunei)
  • 99.99% yg faham bahasa melayu
  • bukan pakai apps
  • tak perlu beri akses admin
  • kami juga akan berikan extra like sbg hadiah (anggran 5-10%)
  • jika fanpage belum ada username pun boleh diterima.
  • tempoh siap: anggaran 24-48 jam.
Dan berikut adalah hasil sebenar yang menggunakan servis ini (salah seorang customer saya)
servis-like-fanpage
Anda boleh lihat, 98% orang malaysia, dan ada beberapa negara lain adalah tetap orang Malaysia yang mungkin belajar atau bekerja di luar negara.
Language pula ternyata ramai Malay. Yang “english” adalah by default akaun FB kita. sama macam saya, saya login FB guna bahasa English. Ini bukan isu…

Terma & Syarat untuk melanggan servis LIKE ini..

1) Sila pastikan anda sentiasa update post wall anggaran 8-10 kali sehari. Dan post adalah dengan menggunakan teknik 9:1 iaitu 9 kali post info dan 1 x post IKLAN atau PROMOTE. Ini kerana bila page anda sudah memiliki like yg banyak tetapi tiada activity, FB akan bg warning.. Anda boleh amalkan teknik ini sebelum tempahan dibuat.
2) Anda juga boleh gunakan fungsi iklan FB promote post sebagai cara utk kekalkan momentum like yang banyak. Dan juga untuk meningkatkan viral. Cara ini juga boleh elakkan page dari disable.
3) kami tidak bertanggungjawab jika berlaku masalah warning dari FB atau page disable. pastikan anda update wall dengan baik, tanpa buat post yg sama berulang kali, dan juga link promosi.. Buat connection & relationship dengan follower anda. Sebagai contoh, ucapkan lah selamat malam, selamat pagi, dan bagi sedikit panduan harian untuk menghiburkan hati follower anda. Juga akan meningkatkan TAT.
4) Galakkan follower anda PM anda di page anda, dan juga galakkan mereka post di wall anda..

Apa lagi yang anda tunggu, sila2 klik http://servicelikepage.com/v1/12 untuk more info ye..


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  






Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...