Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 24 Mei 2013

Bergaya mcam Scha AlYahya dengan Baju Kurung LACE



Nak bergaya dengan baju kurung lace seperti ini, apatah lagi Scha AlYahya pun bergaya dengan baju kurung lace.. 
Mai la pilih2 suai padankan warna kegemaran anda..
FAST SELLING ITEM!!! MURA-MURAH je, RM90 FREE POSTAGE


BAJU KURUNG LACE 1113
BAJU KURUNG LACE 1113

FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE
AVAILABLE TOPS:
MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED

**baju dan skirt mermaid berasingan


Bergaya macam Scha AlYahya yang comel lotte dengan BAJU KURUNG LACE 1113



BAJU KURUNG LACE 1113

BAJU KURUNG LACE 1113 dipadankan dengan SKIRT MERMAID



Material baju: Lace with lining (tak perlu inner dan baju memeri)


Size: Free size fit untul size 38

Material Mermaid skirt: Lycra (kain berat, sejuk, jatuh bila di pakai & selesa)


(PM utk cek stok warna baju yang Available)

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...