Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 16 Mei 2013

Bedak Arab dengan harga RUNTUH, serendah RM35/pcs utk 5 orang terawal ye..

Bedak Arab
Bedak Arab 

Bagi yang dah biasa shopping kat JOM SINGGAH SHOPPE, kehadiran anda amatlah dialu2kan..JOM SINGGAH SHOPPE ada offer menarik untuk anda ye.. harga runtuh dan termurah untuk BEDAK ARAB yang menjadi kesukaan ramai orang.. memang berbaloi2 la beli ye.. sebab kalau pakai, macam makeup dah..

"Seriusly saya memang suka bedak arab nie, bukan sebab saya jual ye.. sebelum saya jual..saya memang menggunakannya.. serasi dengan pilihan warna russet je" Oleh itu, saya pun nak memberi harga murah untuk bedak arab nie.. cepat2 ye sebelum terlambat..sila pm laju2 ye



Bedak Arab
Bedak Arab 

Di sini saya sediakan 7 sebab kenapa anda perlu miliki bedak arab kokuryu hari ini juga.
1)  Bedak arab ini 3 dalam 1, combo yang sangat berbaloi. Ia bertindak sebagai pelembab muka,foundation dan bedak ! Apakah ia tidak menjimatkan wang anda ?
2)  Bedak arab ini mengikut aliran darah kita. Ya, ia menyerap masuk ke dalam kulit kita, bagi menghasilkan wajah yang cerah dan gebu secara semula jadi serta tona warna kulit kita kelihatan sekata.

3)  Disebabkan perkara di atas juga, bedak arab ini HALAL dibawa solat. Ya, 100% jaminan HALAL dan telah pun diluluskan.
4)  Percaya atau tidak, bedak arab ini mampu mengecutkan jerawat anda !
5)  Seperti yang disebut di atas, bedak ini tidak melekit dan tidak sama sekali melekat di tisu atau tudung kita.
6)  Ketahanan bedak arab ini ? Bedak arab boleh tahan sehingga 8 jam, dan satu bedak compact itu boleh tahan sehingga TIGA bulan, bergantung juga pada penggunaan kita.
7)  Paling hebat sekali, apabila kita berpeluh, wajah kita akan kelihatan lebih cantik dan berseri.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


1 ulasan:

  1. alhamdulillah tawaran dah ditutup ye..
    kalu serius buyer..dialu2kan

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...