Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 23 Mei 2013

Baju Kurung Lace yang cantik tertarik serendah RM90 FREE POSTAGE

Dah start cuti sekolah, mesti kenduri kendara banyakkan.. nak bergaya dengan baju baru..
Nak bergaya dengan baju kurung lace seperti ini.. Mai la pilih2 suai padankan warna kegemaran anda..
FAST SELLING ITEM!!!


BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 1113

FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE
AVAILABLE TOPS:
MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED

**baju dan skirt mermaid berasingan





BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE

1) HITAM + GREY
2) TUQUOISE + HITAM
3) HITAM + MERAH

PRICE : RM90/set free pos
freesize fit till saiz38
**skirt patern mermaid lycra**

BAJU KURUNG LACE 1113
BAJU KURUNG LACE 1113
TOP : RED
SKIRT : BLACK
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE



BAJU KURUNG LACE 1113


BAJU KURUNG LACE 1113

TOP : CREAM WHITE
SKIRT : GOLD
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE

BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 
1-COFFEE & BROWN
2-MAROON & RED
3-COFFEE & PURPLE

FREESIZE FIT TIL SIZE 38

PRICE : RM90/set FREE POSTAGE

BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 
1- DARKBLUE & GREY
2- CREAM & DARK BROWN
3- DARK BLUE & PINK

FREESIZE FIT TIL SIZE 38

BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 
1-BLACK & GREY
2-MAROON & PINK

FREESIZE FIT TIL SIZE 38




(PM utk cek stok warna baju yang Available)


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

3 ulasan:

  1. baju kurung lace cream putih dgn skirt coklat de lg x?

    BalasPadam
  2. sis .. nk baju kurung lace cream putih tu 1113 .. ada lagi ? inform sy scepat mgkin email zulaikha.zainal66@yahoo.com.my

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...