Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 28 Mei 2013

Baju Kurung Lace dan Retro

Pejam celik rasanya dah tak lama lagi nak puasa kan.. mesti ramai yang dah start cari baju raya juga..
Malah ada setengah tukang jahit dah stop ambik tempahan kan.. betul tak??

Apa kata cuci mata tengok baju kurung comel2 nie..

- Baju Kurung Lace, RM90 Free postage
- Baju Kurung Retro, RM85 Free postage


BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 1113

FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE
AVAILABLE TOPS:
MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED

**baju dan skirt mermaid berasingan





BAJU KURUNG RETRO 437
BAJU KURUNG RETRO 437
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM85/set
ALL COLOR AVAILABLE (TOPS)
**baju dan skirt mermaid berasingan





Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...