Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 14 Mei 2013

Bagus sangat ke BEDAK ARAB nie.. Terbaikkk & Halal (boleh diguna time solat)



Alhmdullillah, bedak arab kokuryu memang menjadi sebutan..huhu.. sebab kesan memang best la..

Antara soklan-soklan yang biasa customer tanya ::

"Bagus sangat ke Bedak Arab Kokuryu Summer Cake ni? 
"Boleh percaya ke produk ni?
"Eh halal ke bedak ni?".

Testimoni Bedak Arab Kokuryu

Contoh testimoni sebelum & selepas.


Nak tau? Jom! Teruskan membaca..



Okay bedak arab ni sebenarnya bukannya berasal dari Arab pun, ia dibuat daripada negara Jepun "hait!" sana mula pada tahun 1965 lagi. Disebabkan oleh kesannya yang tahan lama & halal untuk digunakan, produk ini menjadi 'kegilaan' puak arab pada suatu masa dahulu hinggalah sampai sekarang ia dikenali sebagai bedak arab.



Bagus ke bedak ni? Apa kelebihannya?

Boleh katakan bedak ni adalah sesuatu yang Sangat-sangat BAGUS untuk korang guna. Kenapa? Antara main reason kenapa saya suka sangat bedak ni adalah sebab ia menggabungkan foundation, mouisturizer & powder dalam satu produk sahaja. So kita dah tak payah nak beli asing-asing lagi dah. Jimatkan dalam 1produk 3 kegunaan


Lepas tu harga dia memang murah kalau nak dibandingkan korang nak kena beli tiga-tiga tu. Lepas tu nak pakai lagi satu-satu, memang memakan masa.


Ni yang paling BEST, muka korang akan nampak flawless & natural je bila apply bedak ni. Bak kata orang, cerah semulajadi lah kan. Pastu dengan adanya bedak ni, tak perlu nak mempunyai kemahiran makeup yang hebat-hebat walawei sangat, cukup sekadar tau basic makeup sudah.


Boleh Percaya Ke Bedak Arab Kokuryu ni?

Mestilah BOLEH sebab saya sendiri guna produk ni. Memang betul-betul berkesan. Tak percaya lagi? Ahah cubalah beli satu dulu baru tahu..hihi


Halal ke bedak ni?

Yup. Halal dan mendapat kelulusan sijil halal lagi. Siap boleh buat solat lagi. Trust Me!

(Tapi kena faham gak syarat wudhu tu, air kena kulit muka.. pas wudhu boleh pakai terus bedak arab utk wat solat)

Senang ke nak pakai Bedak ni?
Ok senang  je, mula-mula anda perlu basahkan span dia, perah then sapu je kat kulit wajah anda. Siap!! Senang bukan?


Berapa Harga bedak ni?

Harga terbaik utk anda, serendah RM45 free postage. 


Bagaimana nak mendapatkannya?
Korang boleh mendapatkan Bedak Arab Kokuryu Summer Cake ni kat kedai-kedai kecantikan berhampiran. Yang paling senang boleh beli direct ngan saya, siap abang posmen hantar kat depan pintu rumah or pejabat anda, xyah risau nak gi beli jauh.. kena bayar parking, minyak , masa..hanya serendah RM45 free postage tu..murah oooo.. klu nk info boleh Fpage nie JOM SINGGAH SHOPPE

 Cantik, Murah, Ringkas, Terbukti!!

kredit - http://kizgarden.blogspot.com/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...