Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 31 Mei 2013

Tips Kekeluargaan:: 19 Tips CINTA antara suami isteri

19 TIPS CINTA SUAMI ISTERI1.

Tips untuk suami isteri je ye.. Yang bujang boleh layan tapi tak boleh nak diamalkan lagi ye..

1. Cium tangan suami dan dahi isteri setiap kali sebelum berpisah ke tempat kerja masing-masing.

2. Jika berpisah lebih dari sehari seperti untuk tugasan luar daerah, tambah rutin harian tadi dengan pelukan dan ciuman di bibir.

3. Walau sesibuk mana sekali pun, luangkan masa untuk menelefon pasangan sekurang-kurangnya sekali walau sekadar untuk bertanya apa yang sedang dilakukan.


Tips Kecantikan:: 7 Cara Tampil Menawan dan Cantik

Mood nak cantik je kan. Kecantikan memang serasi dengan perempuankan tapi saya bukan jenis suka mekap pun.. setakat pakai bedak aran dah rasa mcm dah makeup je..haha (promote sket la, tapi yang bedak arab memang best la )

Jom layan 7 cara tampil menawan ye..

1. Jangan keterlaluan
Anda tidak perlu mengenakan solekan yang keterlaluan untuk kelihatan cantik kerana is akan mencacatkan penampilan anda. Oleh itu, elakkan memakai penggaris mata yang terlalu gelap dan tebal kerana anda akan kelihatan keterlaluan dan merosakkan solekan anda. Selain itu, memakai maskara juga perlu bersesuaian dengan mata. Memakai terlalu banyak maskara menyebabkan bulu mata anda kelihatan seperti palsu.Begitu juga dengan bedak asas, is perlu sesuai dengan warna kulit muka. Jika tidak, wajah akan kelihatan terlalu gelap atau terlalu cerah daripada warna sebenar kulit anda. Jangan keterlaluan ketika mengenakan solekan agar wajah anda akan kelihatan cantik semulajadi.

Khamis, 30 Mei 2013

Mencari Kuih Muih Frozen Area Kota Bharu??

Gambar hiasan dr mr google



Lama tak update pasal frozen food nie..hahah, tapi sangat suka sebab boleh simpan dalam peti.. time nak makan, terus goreng je.. apa susah kan.. Tapi kalau nak yang fresh kena kedai makan pagi ye..

Bagi peniaga-peniaga atau baru nak start ke, pemborong dan agen untuk frozen food diperlukan diseluruh negeri. Tak kisah dimana anada berada, jika berminat boleh roger-roger ye..Mana tau boleh jana income dengan frozen food nie..kalau untuk COD, area Kuantan & Kota Bharu..

Mazni 011-18177318 / 0169504232 (Area Kuantan)
My Mom, Shamsiah 019-9164684 (Area Kota Bharu)

Selasa, 28 Mei 2013

Service LIKE :: Jom “Tsunami Like”




Berminat :: http://servicelikepage.com/v1/12/

Sekarang ini Facebook merupakan salah satu medium social media yang terbesar di dunia, lagi-lagi di Malaysia. Boleh dikatakan lebih 45% rakyat di Malaysia sudah mempunyai akaun Facebook.


Jadi tumpuan pengguna di Malaysia rata-ratanya pada Facebook. Manakan tidak, jika masuk pejabat… buka komputer… apa yang akan dibuka dahulu? Mestilah Facebook kan? Mereka ingin mengetahui apa update terkini tentang artis kesayangan mereka, rakan-rakan terdekat mahupun keluarga.

Baju Kurung Lace dan Retro

Pejam celik rasanya dah tak lama lagi nak puasa kan.. mesti ramai yang dah start cari baju raya juga..
Malah ada setengah tukang jahit dah stop ambik tempahan kan.. betul tak??

Apa kata cuci mata tengok baju kurung comel2 nie..

- Baju Kurung Lace, RM90 Free postage
- Baju Kurung Retro, RM85 Free postage


BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 1113

FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE
AVAILABLE TOPS:
MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED

**baju dan skirt mermaid berasingan




Kelebihan Roselle untuk Kecantikan dan Kesihatan

Roselle salah satu stem cell yang digunakan untuk kulit cantik berserikan.. Jom baca kelebihan Roselle untuk kecantikan dan kesihatan umum ye..



Khasiat herba Roselle : 

1. Anti Penuaan. 
Roselle mempunyai Vitamin C yang tinggi dan berserat akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik. Keupayaannya meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh radikal bebas merupakan sebab utama seseorang yang mengamalkan Roselle akan kelihatan muda dan berseri wajahnya. 

Isnin, 27 Mei 2013

Tips Kesihatan Gaya Rasulullah :: 22 Tips Diet Sihat Rasulullah..




Dalam aspek berkaitan etika pemakanan sihat, diet Rasulullah SAW boleh dijadikan panduan dan ikutan kerana baginda adalah contoh teladan yang terbaik buat semua umat manusia. 

Rasulullah SAW merupakan seorang yang mementingkan khasiat dan mutu makanan yang diambil agar dapat sepenuh keberkatan dan manfaat daripadanya.

   Rasulullah SAW mengelakkan minuman susu bersama makanan berprotin dan melarang memakan campuran pelbagai jenis daging. Baginda SAW lebih banyak mengambil bijirin, sayuran dan buah-buahan kerana corak pemakanan sebegini adalah sihat dan berkhasiat seperti juga yang disarankan oleh pakar nutrisi pada hari ini.

Kelebihan Maixara C-Sential untuk kulit cantik berseri





Kenapa Maixara C-Sential sangat bagus untuk kita semua :)

.Mengandungi 1000 mg vitamin c di dalamnya..
.Mengandungi kolagen sisik ikan talapia..ini adalah antara collagen yang terbaik ye...
.Mengandungi gluta yang boleh mencerahkan kulit bukan sahaja kulit muka anda tetap seluruh badan...
.Mengandungi ekstrak strawberi...bila nak makan tak semestinya kena telan..nak kunyah pun boleh..rase starwberi-berii gtu.... 

Tips Kurus :: Tips kurangkan makan..


TIPS MAKAN supaya kita berasa kenyang dan kita akan makan kuantiti yang sikit...



LANGKAH-LANGKAHNYA:-

1. Minum Air Putih Sebelum Makan Minum 1-2 gelas air putih setiap kali sebelum makan. Air putih akan mengisi perut yang kosong sehingga Anda rasa lebih cepat kenyang sebelum makan. 

Maixara C-Sential.. Rahsia Kecantikan Artis

Maixara C-Sential
Maixara C-Sential


Maixara C- Sential

VITAMIN C + KOLAGEN + GLUTA + EKSTRAK STRAWBERRY 10000mg

Gabungan daripada extrak strawberry menghasilkan vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia. Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).

Kenapa perlukan LIKE untuk fanpage?? "Aset Maya" yang sangat berharga buat perniagaan anda.

Setiap LIKE adalah 'aset maya' yang sangat berharga buat perniagaan anda. 
Sekiranya fanpage anda kekurangan like, kami sediakan jalan penyelesaiannya..
Memang kena tengok ye.. santai2 je.. -->> Pakej yang disediakan 

 


Bagi yang berminat, boleh klik link ni ye.. http://servicelikepage.com/v1/12



Ahad, 26 Mei 2013

Tips Kesihatan Rambut :: Sumber Makanan Untuk Rambut Sihat


Selain dapat memperbaiki penampilan, rambut yang sihat menjadi dambaan setiap wanita tak terkecuali lelaki. Berikut adalah beberapa tip makanan yang boleh membantu meningkatkan kesihatan rambut anda :

1. Telur

Selain men jadi jenis makanan yang paling popular, telur men jadi sahabat rambut anda. Ini kerana telur kaya dengan protein dan vitamin B12 yang dapat memperkayakan rambut anda untuk kekal sihat dan bermaya.

Sambutan untuk BEDAK ARAB sangat menggalakkan dengan harga RUNTUH RM40 FREE POSTAGE

Alhamdulillah sejak post pasal BEDAK ARAB dengan harga runtuh dan murah menjunam, ramai juga yang pm bertanya dengan lebih detail... alhamdulillah rezeki.. kalau ikut post sebelum nie macam kat bawah untuk 5 orang je tapi akan berlanjutan, insyaallah


"BEDAK ARAB  dengan harga RUNTUH, serendah RM35/pcs utk 5 orang terawal ye.."


Dapatkan BEDAK ARAB  anada sekarang dengan harga yang sangat murah ye.. RM40 termasuk postage ye..Pasti berbaloi dengan poket anda dengan ketahanan BEDAK ARAB dalam 2-3 bulan gak la ye....

Kalau borong takyah cakap la.. lagi la harga runtuh.. kalau sume kawan-kawan suka pakai BEDAK ARAB  nie.. boleh share-share je la..


Ramai yang sukakan Bedak arab nie.,. tahan lama lak.. penjimatan yang berganda lak tu.. 3 dalam 1 produk Bedak arab..hanya dengan bedak arab - berfungsi seperti foundation, moisturizer, lapik bedak..JIMATKAN.. takyah nak beli setiap satu item tapi hanya bedak arab je..


BEDAK ARAB dengan harga runtuh

Tips Kecantikan :: Petua Cantik dengan Ciptaan ALLAH

Semua orang pasti mengimpikan rambut yang cantik dan sihat. Masalah rambut gugur, bercabang atau berkelemumur merupakan antara masalah rambut yang sinonim diperkatakan. Hakikatnya, terdapat pelbagai jenis masalah rambut yang menghantui diri kita.

Oleh itu, pelbagai produk penjagaan rambut di komersialkan. Namun, masalah rambut kita masih tidak dapat di selesaikan.Justeru itu, cara tradisional mula menjadi pilihan. Di samping murah, mudah dan tidak mempunyai bahan kimia, cara tradisional membuatkan kita lebih menghargai ciptaan Illahi serta mendalami hikmah setiap ciptaanNya. Dan yang paling menyakinkan kehalalannya kerana kita yang menyediakannya sendiri.




Jom kita intai petua untuk rambut yang cantik dan sihat

Petua 1 :: Mengelakkan Rambut Gugur ::

Dapatkan beberapa helai daun lidah buaya dan daun bunga raya. Ramas atau mesin hingga lumat dan lumurkan di atas kepala selama lebih kurang satu jam dan di cuci bersih.Ulangi beberapa kali selama seminggu. InsyaAllah pasti membuahkan hasil.Daun bunga raya bertindak melembutkan rambut dan lidah buaya pula boleh menyejukkan serta menyamankan kulit kepala. Ini dapat mengelakkan rambut gugur dan bertindak sebagai perapi rambut

7 Perkara Yang Membuat Anda Bermotivasi Di Waktu Pagi



Malas, lemah, penat, longlai adalah resam jika anda bukanlah berniat dengan penuh kesungguhan dan bersemangat untuk menikmati kebahagiaan di pagi hari.
Waktu pagi adalah ujian untuk anda, pagi adalah nikmat untuk anda, pagi adalah penentu arah kejayaan dan kegagalan dalam hidup anda.
Justeru itu adakah kita mahu mensia-siakannya?

Antara 7 aktiviti yang sangat2 perlu dilakukan..ayuh semua ye.. jangan malas-malas.. masa untuk bangkit : 


01.Bersyukur, bersyukur, bersyukur
Bersyukurlah sebab anda masih diberi peluang untuk meneruskan hidup, anda juga masih ada kesempatan untuk melakukan yang terbaik hari ini, lebih baik dari yang kelmarin.
02.Tekad Bermotivasi
Pasang niat dalam hati yang anda mahu jadi bersemangat sepenuhnya. Ambil beberapa artikel-artikel motivasi pendek dan baca dalam seminit dua.
Di waktu awal pagi, jangan buka email, baca newspaper, baca gosip-gosip mahupun join sesi mengumpat bersama kawan-kawan. Sebab, ia menerbitkan energi negatif lalu menghalang anda dari bermotivasi sepanjang hari.

Sabtu, 25 Mei 2013

Service LIKE :: Mana Lebih Penting?? LIKES or FB ADS??

Antara persoalan yang terus menjadi tanda tanya.. hahah (biasa untuk yang fanpage untuk wat bisnes la ye)

Apa kata baca dulu SIFU  untuk SERVICE LIKE LUAR BIASA.. Semoga bermanfaat untuk anda dan sale anda..insyaallah.. atau pun boleh baca direct kat page Service LIKE luar biasa nie http://servicelikepage.com/v1/12


Likes Lagi Penting Atau FB Ads Lagi Penting?

Jawapan saya :

1- Kedua-dua Penting
2- Likes didahulukan , Sales diutamakan
3- Likes penting untuk 'Kedai Online' , Sales penting untuk BISNES.
4- Pelawat page kita mesti kata "Perghh, banyaknya likes! mesti bisnes dah maju, ramai orang order" KEYAKINAN bakal prospek terbina.


Tips Kekeluargaan:: Petua Lebih Disayangi Suami


Petua Lebih Disayangi Suami
Ketika peluang bertanyakan soalan dibuka, seorang wanita duduk paling belakang mengangkat tangannya. Tanyanya, “Kadang-kadang saya tak faham dengan suami saya, dia macam tak sayang, tapi bila saya tanya sayang tak, dia jawab sayang tapi nak tunggu dia kata sendiri memang tak dapat. Kenapakah orang lelaki begitu? Apakah itu menunjukkan mereka memang tak kisah dengan perasaan para wanita?”

Wanita ini adalah yang paling anggun pada pandangan mata saya pada hari itu. Dia adalah salah seorang peserta bengkel motivasi meningkatkan kecemerlangan organisasi saya. Malah, dalam salah satu aktiviti yang dijalankan, beliau mendapat perkataan ‘ANGGUN’ daripada peserta lain, menunjukkan pandangan dan penilaian saya tidak salah. Tetapi apabila beliau memberikan soalan sedemikian rupa, timbul pula rasa kesian di hati saya, hingga terdetik kata-kata begini di hati saya, ‘Kesiannya, muka lawa pun suami boleh buat tak peduli.’

Tips Kecantikan : Petua Kekal Muda Jagalah Kulit Wajah




Kekal muda


Selain itu beberapa perubahan pada boleh dilihat termasuklah tekstur dan keanjalan kulit mula menurun. Kulit juga lebih kasar dan penghasilan kolagen juga turut berkurangan. Selain faktor usia, aktiviti dan pencemaran juga turut mempengaruhi berlakunya proses penuaan lebih cepat. Tekanan atau stres ditambah pula dengan gaya hidup yang kurang sihat menyebabkan kulit mulai kusam, kering dan sebagainya. Untuk memelihara kulit wajah, anda perlu menitikberatkan soal penjagaan kulit wajah.
 
Rawatan pagi dan malam
Kulit wajah yang bersih mampu menyerap nutrisi lebih maksima. Cuci bersih wajah dengan menggunakan air suam. Pastikan anda memilih pencuci muka yang  sesuai dengan kulit wajah. Bagi anda yang memakai solekan, pastikan anda mencuci bersih wajah. Untuk menanggalkan sisa-sisa solekan dan kotoran dengan  baik, apa kata gunakan berus wajah yang lembut. Urutan halus dari berus wajah ini juga dapat membantu melancarkan peredaran darah pada wajah. Setelah itu, lap dengan tuala bersih. Pastikan tuala wajah di tukar secara berkala untuk mengelakkan bakteria. Akhir sekali, semburkan penyegar atau toner untuk mendapatkan hasil yang lebih maksima sebelum menyapu serum dan juga pelembap. Setelah mencuci wajah dengan pembersih, pakai serum sebelum menyapu pelembap yang sesuai untuk kulit anda. Kemudian barulah disapu krim pelindung cahaya matahari. Begitu juga dengan malam hari. Gunakan krim malam dan juga krim mata.Kandungan yang terdapat di dalam mata membantu memperbaiki dan melindungi kulit sekitar terutama bagi yang sensitif dan cenderung untuk berlakunya garis-garis halus. Bagi anda yang berusia 30-an, gunakan krim yang mengandungi anti kedutan terutama di bahagian hujung mata, dahi dan bahagian tepi bibir. Membersihkan wajah tidak sekadar mencuci wajah dan menyapu pelembap. Sebaliknya, ia perlu di tambah dengan rawatan ekstra untuk mendapatkan hasil yang memuaskan. Antaranya termasuklah bertemu dengan pakar atau doktor kulit sekiranya wajah anda mengalami sebarang masalah.
 

Jumaat, 24 Mei 2013

Perlu ke Service Like @ Auto LIKE sume nie???


Tak dinafikan, ramai yang persoalkan kenapa perlu auto like semua tu plus nak guna SERVICE LIKE la.. ntah2 apa je.. 


Kalau boleh sume LIKE yang ada kat Fanpage nak covert kepada pembeli dan virality. Kadang-kadang, orang lain service like ke arah yang lebih positif.. bila lebih ramai LIKE, maka lebih ramai yang tahu mengenai fanpage kita, kalau setiap hari kita update info-info yang berguna tentu diorang pun akan tertarik dengan produk tersebut dan secara tak langsung boleh convert jadi pembeli kan.. kadang-kadang post kita menarik minat mereka, mereka akan akan keep on LIKE dan sharing, tu kira secara tak langsung Viral dah makin meluas..


Jom baca item yang penting yang, sharing dari group leader NAS


Perlu fahami kenapa kita membeli likes. Ini adalah kerana

1- Untuk meluaskan reach yang ada. dengan pertambahan like yang banyak, bermakna page tersebut boleh meluaskan lagi reach dengan radius yang lebih besar lagi. mungkin dari 10 prospek kepada 10,000 prospek.

Tips Kecantikan : Utk Bibir yang MERAH menawan

Harini rasa nak share pasal kecantikan, tutututtt terjumpa post pasal bibir cantik merah gitu..sharing dari blog CIKJATT geng shaklee..



1. Ambil dua titik madu lebah asli kemudian sapukan pada seluruh bahagian bibir setiap malam sebelum tidur. Kalau boleh amalkan setiap malam yer. Kalau takde madu, boleh juga gunakan marjerin atau mentega.

2. Pernah dengar tak orang sapu colgate kat bibir. yer, picitkan sedikit colgate ke atas jari dan sapukan ke bibir.
H

3. Bersihkan sepotong halia segar, kupas kulitnya kemudian tumbuk hingga lumat dan perah airnya. Then gosokkan hampas halia tersebut pada bibir.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Seluar Kembang aka Bukaan Luas ala2 Pallazo tapi kecik sket la..


Jom la tengok bagi peminat-peminat seluar kain lembut yang bukaan luas, ala2 pallazo tapi kecik sedikit dari pallazo ye..Untuk seluar bukaan luas nie, pinggangnya berkedut-kedut macam kat bawah nie.. so semua orang pakai ye.. free size..

Memang selesa pakai la kiranya..kain lembut, sejuk, berat kebawah..harga murah-murah je RM30 FREE POSTAGE. Pemborong juga dialu2kan ye dengan harga yang sangat berpatutan dan murah, insyaallah.. setakat ini, stok yang ada hanya kelabu dan hitam.

Akan di restok dalam hujung bulan nie.. insyaallah

Seluar Bukaan Luas - Pinggang Style Berkedut..
Seluar Bukaan Luas - Pinggang Style Berkedut..

Seluar Bukaan Luas -  Hitam
Seluar Bukaan Luas -  Hitam

Bergaya mcam Scha AlYahya dengan Baju Kurung LACE



Nak bergaya dengan baju kurung lace seperti ini, apatah lagi Scha AlYahya pun bergaya dengan baju kurung lace.. 
Mai la pilih2 suai padankan warna kegemaran anda..
FAST SELLING ITEM!!! MURA-MURAH je, RM90 FREE POSTAGE


BAJU KURUNG LACE 1113
BAJU KURUNG LACE 1113

FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE
AVAILABLE TOPS:
MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED

**baju dan skirt mermaid berasingan


Bergaya macam Scha AlYahya yang comel lotte dengan BAJU KURUNG LACE 1113

Khamis, 23 Mei 2013

Tasbih Digital - Biasa dan Berlampu.. pilih mana yang berkenan ye..

Lama rasa tak update tasbih nie.. alhamdulillah, masih banyak yang memilih untuk membeli tasbih digital dengan JOM SINGGAH SHOPPE nie.. rezeki dariNYA..amin
Jemput la cuci mata dulu mata yang berkenan ye.. tasbih digital nie ada 2 design iaitu tasbih digital biasa dan tasbih digital lampu.

Baju Kurung Retro yang comey serendah RM85 je..FREE POSTAGE

Dah start cuti sekolah, mesti kenduri kendara banyakkan.. nak bergaya dengan baju baru.
Nak bergaya dengan baju kurung lace seperti ini.. Mai la pilih2 suai padankan warna kegemaran anda..FAST SELLING ITEM!!
BAJU KURUNG RETRO 437
BAJU KURUNG RETRO 437
FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM85/set
ALL COLOR AVAILABLE (TOPS)
**baju dan skirt mermaid berasingan


Baju Kurung Lace yang cantik tertarik serendah RM90 FREE POSTAGE

Dah start cuti sekolah, mesti kenduri kendara banyakkan.. nak bergaya dengan baju baru..
Nak bergaya dengan baju kurung lace seperti ini.. Mai la pilih2 suai padankan warna kegemaran anda..
FAST SELLING ITEM!!!


BAJU KURUNG LACE
BAJU KURUNG LACE 1113

FREESIZE FIT TIL SIZE38
PRICE : RM90/set FREE POSTAGE
AVAILABLE TOPS:
MAROON, CREAM, BLACK, COFFEE, BLUE TURQUOISE, PUTIH, RED

**baju dan skirt mermaid berasingan


Bedak Arab :: Nama kat packaging Super Summer Cake Kokuryu tapi panggil BEDAK ARAB.. kenapa ekk???

Ramai yang tertanya tang mana orang panggil bedak ni Bedak arab.. bukan dibuat kat arab pun.. dan bukan guna teknology arab pun.. tapi kat malaysia ni boleh femes la Bedak Compact Super Summer Cake Kokuryu dengan Bedak arab.. pelik bin ajaib nie..

Bedak Arab Kokuryu ni memang tengah nak femes kat Malaysia ni sekarang . Bedak ni produk Jepun sejak tahun 1965 lagi , tapi dikilangkan di Filipina .

Kenapa panggil bedak Arab ? 

Sebab ia dibuat majoritinya untuk dipasarkan kat Arab . Pompuan Arab memang suka pakai bedak ni . Kat bawah ni ada kelebihan Bedak arab Kokuryu:

Bedak Arab Harga Runtuh (Borong, MOQ 20pcs RM2X)

Ada sesiapa yang nak borong lag tak Bedak arab nie.. memang best la bedak arab nie.. saya sangat sukakan  yer.. color yang paling rasi adalah russet, senang sebab kulit tak cerah sangat sejak kerja kat tempat panas nie..hahha

Harga istimewa untuk anda yang borong dalam 20pcs keatas ye.. memang murah berbaloi2 dengan poket anda ye..PM cepat kalau nak merasa Bedak arab dengan harga murah 

Ramai yang sukakan Bedak arab nie.,. tahan lama lak.. penjimatan yang berganda lak tu.. 3 dalam 1 produk Bedak arab..hanya dengan bedak arab - berfungsi seperti foundation, moisturizer, lapik bedak..JIMATKAN.. takyah nak beli setiap satu item tapi hanya bedak arab je..


BEDAK ARAB dengan harga runtuh

Rabu, 22 Mei 2013

Service LIKE yang berkualiti, MURAH dan terpantas..

Pakej SERVICE LIKE.. Jom pakat tambah LIKE kat fanpage Plus SALE
Pakej SERVICE LIKE.. Jom pakat tambah LIKE kat fanpage Plus SALE
Alhamdulillah, makin ramai yang memilih  untuk menambah LIKE kat fanpage terutamanya bagi yang mempunyai FANPAGE khas untuk bisnes online.. tak salah invest setiap bulan utk guna SERVICE LIKE kalau pulangan lebih  lumayan kan.. insyaallah..

Bagi yang berminat, boleh klik link ni ye.. http://servicelikepage.com/v1/12

Kenapa saya katakan SERVICE LIKE yang BERKUALITI, MURAH dan terpantas.??


Like yang diberikan adalah hasil daripada blast dari rangkaian network saya (partner) fanpage dan blog-blog dari Malaysia. Dan berikut adalah anggaran statistik:

Cotton Rich Tights untuk si manja yang berumur dari 0-6Month dan 6-9Month

cotton rich tights
Cotton rich tights 

Jemput cuci mata tenok cotton rich tights untuk si manja anda. Semua item ni utk baby yang berumur 6 - 9 bulan tapi ada 1 item bernombor 5 tu salah ambik gambar skali..hheh.. untuk 0-6 bulan ye..

Pilih la mana yang berkenan, boleh inform ikut nombor senang sket la kot..

COTTON RICH TIGHT (6-9Month)
COTTON RICH TIGHT (6-9Month)

Untuk 3 item Cotton Rich Tights sesuai untuk baby perempuan kan.. comey je color yang menarik dan tertarik. Dapatkan dengan harga yang murah gak kiranya.. saya lebih galakkan ambik 1set  = 4 pcs cotton rich tights, jimat sketkan..hanya RM30 je perset, tambah pos RM6.. memang murah dan jimat berbanding beli 1 pcs RM10 - untuk item cotton rich tight 1 hingga 3 untuk baby berumur 6-9 bulan ye



Selasa, 21 Mei 2013

Tips Kulit Cantik :: 11 Tips Untuk Mendapatkan Kulit Cantik Berseri




* Makan pelbagai jenis buah-buahan dan sayur-sayuran. Diet Mediterranean adalah baik untuk kulit. Salmon dan makanan yang kaya dengan Omega 3 ini memberi kesan positif. Apabila ia melibatkan kulit anda, anda adalah apa yang anda makan . Nota: Gula adalah radang.
* Pastikan kulit anda dibersihkan dan mengguna pelembap yang sesuai untuk masalah kulit kering 
* Untuk kulit berminyak penggunaan toner atau asid buah-buahan semula jadi.

Isnin, 20 Mei 2013

Cotton Rich Tight untuk si manja anda..

Jemput singgah dan cuci mata tengok cotton rich tight untuk si manja anda..
Stok availble antara 0-6Month dan 6-9Month. Semalam dah restock yang baru cuma akan diupload kemudian ye.. cuci mata tengok yang ni dulu la ye

COTTON RICH TIGHT
COTTON RICH TIGHT

Boleh pilih ikut number dari 1-6. Untuk item 1-4, 6 sesuai untuk baby 6-9Month manakala 5 untuk 0-6 bulan. Tersalah ambik gambar skali dengan 6-9Month..

MOTIVASI DIRI DI TEMPAT KERJA

Motivasi diri di tempat kerja sememangnya amat diperlukan dalam dunia kerja yang kian pantas dan mencabar sekarang. Sama ada berkerja di pejabat atau diluar semuanya memerlukan motivasi. Bukan hanya kepada sektor perkerja swasta tetapi ianya juga kepada perkerja sektor kerajaan juga.




MOTIVASI DIRI DI TEMPAT KERJA


1. Momentum Awal dan Fokus

Ciptakan momentum awal dalam kerja seharian. Ianya penting untuk kekuatan seharian dan semangat. Semangat berkerja sememangnya akan pudar apabila dilewat petang kerana fizikal dan mental seorang manusia. Momentum ini dapat membantu untuk memberi fokus dan keazaman untuk menyiapkan kerja yang telah dirancang.

Memotivasikan diri seawalnya dapat membangkitkan semangat untuk menempuh tempoh masa dalam menyelesaikan kerja-kerja yang ditanggung seharian.

Tips Motivasi Kerja Dari Dr. Fadhilah Kamsah


“Ada orang datang ke pejabat dengan perasaan penuh gembira & ceria, ada datang dengan perasaan ‘biasa’ dan ada datang dengan perasaan serba tak kena..

Ingat lah, sesiapa yang datang hanya dengan perasaan ‘biasa’ saja, hasilnya adalah ‘biasa’ saja, sesiapa yang datang dengan ceria, hasilnya akan jadi lebih daripada biasa ataupun luar biasa. Bekerja lah dengan ceria agar menghasilkan produktiviti yang luar biasa yang akan menggembirakan orang di sekeliling kita. Semoga hasil itu akan mendapat keberkatan insyallah…” — Datuk Dr. Fadilah Kamsah

Jadi renungi lah :-

1. Ada antara kita datang ke pejabat hanya memenuhi tanggung jawab 
‘DATANG BEKERJA’ tapi hampeh, hasilnya macam kita ‘TAK DATANG’ kerja.

2. Ada kala kita rasa kita BUSY giler, rupanya kita hanya ‘KELAM KABUT’.

Ahad, 19 Mei 2013

Service LIKE :: Nak up sale thru Fanpage tapi like pun kurang..

Nak up sale?? Like kat fanpage pun kurang?? Macam nak buat ye. Benda yang paling senang adalah guna servis like untuk membantu anda tambah like dan up sale.. insyaallah.

Pakej Service LIKE Fanpage yang ditawarkan , jemput la klik link ni untuk info lanjut::http://servicelikepage.com/v1/12

kenapa perlu pilih servis like yang saya tawarkan.

- 99.9% saya jamin like dari orang Malaysia
-100% saya jamin like dari Manusia

Restok FOAM BOOK - DISNEY MY 1st CHUNKY and THOMAS & FRIENDS FOAM BOOK

Jemput cuci mata tengok foam book untuk si manja anda.. sesuai utk baby 6bulan keatas ye.. pendedahan awal kepada alphabet & numerical sangat bagus untuk si manja. nak borong boleh, nak beli 1 set boleh, nak beli 1 pcs saje pun boleh.. jemput cuci mata ye dan pilih mana berkenan::



DISNEY MY 1st CHUNKY  and THOMAS & FRIENDS FOAM BOOK

Harga borong RM35/pcs (MOQ 2set) Postage RM10

Harga Retail 1 set RM50 Free postage
DISNEY MY 1st CHUNKY FOAM BOOK

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...