Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 12 April 2013

Sponsor Giveaway : Tasbih Digital


Tasbih Digital berlampu untuk pemenang GA sponsor
Wrapping Tasbih Digital utk dipos
















Alhamdulillah, hari settle pos 4 tasbih digital kat semua pemenang GA yang sponsor.. Insyalllah selagi ada rezeki, share rezeki takda masalah.. ala2 sedekah jugak la kan..Bagi yang mencari sponsor GA, roger2 la ye.. manatau dapat sedekah hadiah walaupun tak seberapakan.

Nak tahu apa kelebihan Tasbih Digital Berlampu.. KLIK SINI 
Bagi yang minat nak join GA, JOM SINGGAH SHOPPE ada buat GA yang masih berlangsung..iaitu " GA Pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE"

Jemput2 la join ye.. utk mendapat hadiah percuma + hadiah saguhati pun ada..



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...