Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 7 April 2013

Nak hadiah percuma?? Memang percuma ye.. Jom join GA ye



GA dari Jom Singgah Shoppe masih berlangsung ye.. nak hadiah free senang je..
Sila la join GA dari Kom Singgah Shoppe nie.. insyaallah hadiah percuna utk anda.. Walaupun hadiah yang tak seberapa tapi rasa nak memberi juga..
Semoga aktiviti nie mendapat sambutan yang hangat dari sume pengunjung Jom Singgah Shoppe.

Bagi yang join, boleh baca n tengok kat link di disediakan kat sebelah kanan post nie ye under tajuk "GA pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE".
Jangam komen kat post ni pulak ye.. xkan yang nk join tapi tak masuk dalam.list peserta ye..

Expired utk GA akan berakhir pada End of April, so masih sempat bag yang nak join ye.
Syarat penyertaan pun sangat2 mudah..

Jemput join GA dari Jom Singgah Shoppe untuk mendapat hadiah percuma.. sememangnya percuma la ye...jangan tak percaya lak Jom Singgah Shoppe nak bagi hafiah percuma untuk.anda semua..


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...