Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 2 April 2013

GA : Nak hadiah Percuma?? Tasbih & Vitamin C.. Hanya dari JOM SINGGAH SHOPPE



Sapa nak hadiah percuma?? Angkat tangan & join laju2 GA dari JOM SINGGAH SHOPPE nie..
Syarat pun simple-simple je.. follow blog nie and fanpage JOM SINGGAH SHOPPE.

Senangkan.. wat post senang - senang je..
letak je la gambar banner JOM SINGGAH SHOPPE yang tak berapa comey pun..


Bagi yang berminat nak join, jom terjah post nie



Nak Vitamin C & Tasbih FREE???
Nie hadiahnya.. TASBIH & Vitamin C percuma..

untuk pakej hadiah nie utk 3 orang je.. tp insyallah ada hadiah saguhati untuk semua yang join..
iaitu tasbih biasa..
.
.
.
.
Tadaaaa..


Hanya untuk rajin join GA nie.. sila2 la singgah ye.. mana tau rezeki anda...


4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. http://cadburylovescontest.blogspot.com/2013/04/ga-nak-hadiah-percuma-tasbih-vitamin-c.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tinggal komen kat link ye http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/03/ga-pertama-dari-jom-singgah-shoppe.html

      Padam
  3. Salam.saya join!Semoga ada rezeki disini..Aamiin

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2013/04/ga-pertama-dari-jom-singgah-shoppe.html

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...