Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 13 April 2013

Borong Bedak Arab (Hot Item Nie..Murah lak tu)



Wah, berita baik untuk si pengguna / pemakai / pemborong bedak arab.. nak borong boleh dan nak beli 1 pcs pun boleh.. nak share dengan kawan- kawan untuk beli borong bedak arab pun boleh.. MOQ 6pcs je.. sila2 la share dengan kawan 6 orang, terus dapat harga borong.. jimat dan murah.. berbaloi dengan poket anda ye..moq 6pcs nie ready stok ye.. kalau preorder 10pcs bedak arab


Apa kelebihan bedak arab nie.. ramai yang tanya nie..




1) bedak arab ini 3 dalam 1, combo yang sangat berbaloi. Ia bertindak sebagai pelembab mukafoundation dan bedak ! Apakah ia tidak menjimatkan wang anda ?
2)  bedak arab ini mengikut aliran darah kita. Ya, ia menyerap masuk ke dalam kulit kita, bagi menghasilkan wajah yang cerah dan gebu secara semula jadi serta tona warna kulit kita kelihatan sekata.
3)  Disebabkan perkara di atas juga, bedak arab ini HALAL dibawa solat. Ya, 100% jaminan HALAL dan telah pun diluluskan.
4)  Percaya atau tidak, bedak arab ini mampu mengecutkan jerawat anda !
5)  Seperti yang disebut di atas, bedak arab ini tidak melekit dan tidak sama sekali melekat di tisu atau tudung kita.
6)  Ketahanan bbedak arab ini ? Sehari boleh tahan sehingga 8 jam, dan satu bedak compact itu boleh tahan sehingga TIGA bulan, bergantung juga pada penggunaan kita.
7)  Paling hebat sekali, apabila kita berpeluh, wajah kita akan kelihatan lebih cantik dan berseri.
Pilihan Warna lak untuk bedak arab nie (Read Stok la) - klu nak preorder sangat digalak2.. dapat lg murah, MOQ 10pcs
(i) Cherry / Cherry Pink : utk kulit putih/ cerah
(ii) Orange Blush: utk kulit kuning langsat (Stok Limited)
(iii) Russet: utk kebanyakan kulit org Asia/ natural/ sawo matang
Apa yang anda tunggu lagi.. jom la borong sekarang.. nak tau best price..sila2lah PM ye.. 
Kalau nak tengok testimoni -->> KLIK SINI
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...