Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 22 Mac 2013

Softbook Islamic : Mari Kita Solat



 Softbook antara buku yang tengah femes sekarang kan.. bukan apa.. sebab sesuai untuk kanak-kanak yang lasak gitu.. takyah cakap orang lain, anak dara sendiri baru 2 tahun kalau baku kertas terus dikoyaknya.. lemah semangat..

Siap campak pen, koyak kertas.. aduh.. so senang bagi softbook kain ni.. sebab dia tak reti nak pegang gunting sume tu.. memang tak dapat nak koyak la kiranya..Melalut lak..huhuhu..

Jom tengok Softbook islamic lak ye.. "Mari Kita Solat"
Kenapa as parent anda perlukan softbook islamic nie???




Apa isi kandungan softbook islamic " Mari Kita Solat"

- Softbook Islamic ini memaparkan pemakaian yang betul untuk solat

- Softbook Islamic juga memberitahu sebelum solat, kena ambik wudhu dulu 
( Softbook Islamic pasal Wudhu ini pun ada jual gak.. Klik SINI)

- Softbook ini juga mengajar cara nk solat langkah demi langkah 
(cara bacaan takda la.. tu kena beli softbook yang lain pulak kalau ada)

 

 " Mendirikan SOLAT adalah wajib bagi setiap orang islam"

So, memang patut kita terapkan langkah-langkah nak solat nie. Ap tunggu lagi.. jom dapatkan softbook islamic untuk si manja anda.. dengan harga yang berpatutan RM36 free postage..



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...