Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 21 Mac 2013

Softbook Islamic : Berwudhu Sebelum Solat


Bagi yang masih tercari softbook islamic, dapatkan dari JOM SINGGAH SHOPPE dengan harga yang berpatutan.. jom tengok apa kelebihan softbook islamic "Berwudhu Sebelum Solat"

Bahan baca yang bagus untuk si manja anda, kerana softbook ini mengajar mengambil wudhu langkah demi langkah.. dengan gambar ilustrasi menarik, lagi anak-anak suka.. mak ayah pun suka..



Selain itu, cara bertayamun pun ajar sekali.. anak-anak senang nak ikut bila gambar-gambar menarik ni.. kira cepat belajar sket la..

Antara isi kandungan softbook "Berwudhu sebelum solat ni adalah:
- Mengajar sebelum ambik wudhu kena baca niat dulu
- Pastu ambil wudhu langkah demi langkah dari membasuh kedua tangan hingga ke membasuh kedua belah kaki.
- Pastu ajar lak cara-cara bertayamun kat belakang sekali... kulit belakang pun ada ilmu..

Memang tak rugi la beli softbook islamic nie..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...