Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 25 Mac 2013

Softbook aka Cloth Book " Where Elmo"


Dapatkan softbook Where Elmo untuk si manja anda. Si manja anda tentu suka dengan softbook Where Elmo kerana terdapat gambar 3D yang boleh di sentuh dan rasa. Boleh meningkatkan daya imaginasi si manja anda bila ada gambar 3D nie.

Softbook Where Elmo ni sume mengisahkan tentang elmo dan semua gambar 3D adalah gambar Elmo menyorok.

Softbook Where Elmo muka surat 1-2
Untuk muka surat ni, gambar 3D adalah gambar daun2 dan topi.

Softbook Where Elmo muka surat 3-4
Untuk muka surat ni, gambar 3D adalah gambar tuala dan kain alas meja..
Sambil si manja anda selak kain tu, boleh teka bawah kain tu.

Softbook Where Elmo muka surat 5-6
Untuk muka surat ni, gambar 3D adalah gambar wau.

Softbook Where Elmo muka surat 7-8
Untuk muka surat ni, gambar 3D adalah gambar topi dan cermin.. sambil main2, boleh tengok muka sendiri kat cermin, si manja tentu suka kan..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...