Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 23 Mac 2013

Segmen: Tambah Folower by Marfie Dots


Rasa nak join segmen je pagi sabtu ni.. huuh.. mari pakat ramai join utk memeriahkan suasana..waakakak

Syarat pun simple dan lama lagi pun berlangsung.. join jangan tak join.. suka2..

klik banner utk join

Ni syarat-syarat utk join segmen.. mudahkan..
Segmen ini  berlangsung selama 2 bulan iaitu 22 Mac-20 Mei. Harap dapat sambutan daripada bloggers semua ^_^
Jom ramai-ramai sertai. Mudah je syarat-syaratnya.

  •  Wajib follow Blog Marfie Dots yang tak berapa cantik nie. (follow sini )
  •  Buat entry bertajuk '' Segmen: Tambah Folower by Marfie Dots"
  • Letak banner di atas di entri anda dan back link ke sini.
  • Anda boleh tag seberapa ramai rakan yang anda mahu.
  • Letak URL entri anda di ruangan komen di bawah dan bukan di shoutbox.
Selamat bersegmen ye...


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

16 ulasan:

  1. Salam...done follow sini balik..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

    BalasPadam
  2. http://chocolatevanilla925.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-folower.html

    thanks join.. :)
    senarai peserta fie dah publish.

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq dear singgah..
      meh la follow sekali ye..
      nak dpt hadiah free, jom join GA nie
      http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/03/ga-pertama-dari-jom-singgah-shoppe.html

      Padam
  4. Jom join!
    http://supersweetcola.blogspot.com/2013/03/2nd-segment-by-najihah-najmy.html :D

    BalasPadam
  5. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

    BalasPadam
  6. Salam..dari segmwn sama..dah follow sini..jemput follow kita blk (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

    BalasPadam
  7. assalammualaikum, jemput join segmen ini via nadhirah..tarikh tamat dalam minggu nie.. :)

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-baca-entri-sambil-follow-via.html

    BalasPadam
  8. dari segmen yg sama , done follow.jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-by-marfie-dots.html

    BalasPadam
  9. Singgah petang sini ..done follow, visit back .. very2 late

    Segmen: Tambah Folower by Marfie Dots

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...