Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 15 Mac 2013

Kosmetik Angels (Angels Skin Care), sapa pernah guna angkat tangan

Sapa pernah dengar Kosmetik Angels. ? Terus terang cakap saya belum pernah dengar tapi myfrenz yang perkenalkan Kosmetik Angels. nie.. agak teruja juga dengan Kosmetik Angels.. totally herba, xder chemical..






Ni la picture Kosmetik Angels..

Rasa keinginan memang nak cuba sebab kulit agak kusam sejak-sejak akhir.. jenis kulit tak sensitif, boleh je pakai apa2 pun.. lagipun memang tak guna apa-apa kosmetik pun.. ni la peluang nak try kosmetik angel, mana tahu serasikan...



Dalam pakej Kosmetik Angels nie ada 3 jenis iaitu Angels Soap, Angels Day Cream & Angels Night Cream
Sesuai untuk semua masalah kulit.. Masalah Jerawat, Kulit Kering, Tompok Hitam, Garis Kedutan.. Insyaallah semua boleh atasi dengan penggunaan yang secara berterusan dengan Angel Skin Care nie..

Sape nak cuba?? Sila angkat tangan & PM laju2 owner blog ye..Harga RM116 Termasuk Postage
Bolehla guna dalam 2 bulan lebih kurang.. memang jimatkan..
SMS / Whatsapp - 019 9517292


Ni la myfrenz yang guna Angels Skin care.. nampak ketara kan.. sebelum nie dia nia memang puti tapi jenis kulit kusam sket tapi bila guna Angels Skin Care, Alhamdulillah memang makin putih berseri-seri aka berseri- seri sebab baru kawen lak.. lagi la double and triple berseri-serinya. Kalau nak chating dengan NorDiana nie boleh add FB dia -->> http://www.facebook.com/nor.diana.7792

Yang pasti semua wanita kat luar sana yang nak cantik, kan?? Ada ke yang xnak cantik??
Cantik dalam pun pentiang, cantik luar pun penting.. baru lebih beryakinan bila nak buat apa2..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...