Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 15 Mac 2013

Kolagen Vs Kecantikan.. 100% Pure Marine Collagen

Sebut je Pure Marine Collagen atau lebih dikenali dengan nama PMC, memang femes sekarang... sebut je Collagen, memang serasi dengan kecantikan..sapa yang taknak cantik.. sume orang nak cantik tak kira lelaki atau perempuan..Jom cantik dengan Pure Marine Collagen 

Pure Marine Collagen

Terdapat 2 gred untuk Pure Marine Collagen nie.. yang color Kuning Gred AA  manakala warna Purple untuk gred AAA.. kalau ikut gred, mesti yang AA itu adalah Pure Marine Collagen yang terbaik.. ye betul..

Jom dapatkan Pure Marine Collagen dengan harga berpatutan..dah siap packing (100mg)

Kuning (Gred AA) - RM15 / 100mg
Purple (Gred AAA) - RM20/ 100mg

Untuk 100gm Pure Marine Collagen, tahan berminggu.. kalau dimasak, pas masak Pure Marine Collagen boleh disimpan didalam peti ais.. nanti jadi mcm jelly aka dadih gitu.. kalau makan kosong gitu je Pure Marine Collagen memang best la.. ramai sekarang wat ulam makan dengan nasi je.. memang kelas la ulam sekarang.. ulam Pure Marine Collagen.. bertambah2 muda la mak ayah ye.. hadiahkan Pure Marine Collagen untuk mak ayah tersayang ye.. tak rugi untuk kesihatan mereka..


Ni gambar Pure Marine Collagen pas direndam.. nampak sedap je kan.. mcm crunchy je..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...