Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 15 Mac 2013

Kenapa Orang panggil Super Summer Cake Kokuryu nie "BEDAK ARAB"

Ramai yang tertanya tang mana orang panggil bedak ni bedak arab.. bukan dibuat kat arab pun.. dan bukan guna teknology arab pun.. tapi kat malaysia ni boleh femes la Bedak Compact Super Summer Cake Kokuryu dengan bedak arab.. pelik bin ajaib nie..

Bedak Arab Kokuryu ni memang tengah nak femes kat Malaysia ni sekarang . Bedak ni produk Jepun sejak tahun 1965 lagi , tapi dikilangkan di Filipina .

Kenapa panggil bedak Arab ? Sebab ia dibuat majoritinya untuk dipasarkan kat Arab . Pompuan Arab memang suka pakai bedak ni . Kat bawah ni ada kelebihan bedak Arab Kokuryu:


Antara kelebihan Bedak Arab nie

- Bedak arab merupakan Bedak 3 dalam 1 : moisturizer , foundation , & bedak alas
- Nak pakai senang , tak leceh . Beberapa minit pakai dah siap kemas sekata 
- Bedak ni tak tinggalkan rasa melekit pun dekat kulit muka 
- Ikut aliran darah pemakai 
- Tidak menghitam & tidak menggelapkan kulit
Dapat mengecutkan jerawat 
- Apabila berpeluh , nampak lagi cantik 
- Tidak melekat pada tudung , tisu atau pape yang lain . Terus resap ke wajah
- Tidak berminyak
- Tahan lebih 8 jam
-  Halal , sah di bawa solat
-  Bedak ni bau harum


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...