Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 25 Mac 2013

Kenapa anda perlu memilih Angels untuk kulit cantik??


Angels

“ Beauty, Stylish, Confident”

Angels Set untuk kulit cantik berseri

Kenapa anda perlu memilih Angels??

Angels set kulit menjadikan kulit anda lebih bersih, cerah, halus dan lembut sepanjang masa. Dapat menghilangkan jerawat, jeragat, tanda penuaan, menegangkan kulit muka dan mencerahkan kulit secara semulajadi. Pemakaian yang berterusan akan mendapat hasil yang sangat memuaskan. Sesuai untuk semua jenis kulit. Untuk kegunaan lelaki dan wanita.

Yang pasti semua orang nak cantik dan cerah berseri tak kira perempuan atau lelaki walaupun kecantikan selalu dikaitkan dengan wanita..huhuhu.. lelaki pun nak nampak handsome juga kan?? Betul tak kaum adam??

Untuk Set kulit Angels terdapat 3 jenis produk iaitu Angels Soap, Angels Day Cream & Angels Night Cream.

Jom baca apa kelebihan dan bahan-bahan untuk Angels Soap, Angels Day Cream & Angels Night Cream ni. Yang pasti Angels ni selamat dari segala baha chemical yang terlarang..

Angels Soap

-      - Angels soap mengandungi kombinasi Moituriser Natural Papaya, Extract Vitamin E untuk mengawal kelembapan kulit anda.

-      - Ia menjadikan kulit anda bersih, terasa  halus dan lembut serta segar sepanjang masa

Angels Day Cream

-          - Dapat menjadikan kulit wajah makin halus, bersih, cerah, gebu, licin dan lembap
-          - Dapat mengurangkan jerawat, tompok – tompok hitam, garis kedutan dan melindungi kulit dari sinaran UV

Angels Night Cream

-          - Dapat menjadikan kulit wajah makin halus, bersih, cerah, gebu, licin dan lembap
-          - Dapat mengurangkan jerawat,  jeragat, tompok – tompok hitam, garis kedutan dan penuaan

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...