Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 30 Mac 2013

Jom layan testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu


Alhamdulillah, makin ramai yang telah jatuh cinta dengan Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake.. sebab murah dan menjimatkan serendah RM45 free postage..

3 in 1 produk kan. pasni dah tak.. Lepas dah tak perlu Moisturizer,Tak perlu Foudation dah..
Dan tak perlu powder.. sume terdapat dalam bedak arab nie..
Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Keistemewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):- 
- 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
- Tahan selama 8 jam
- Boleh diguna ketika solat
- Ada Cop HALAL
- Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
- Bedak ni sangat wangi
- Bedak ni ikut darah
- Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
- Muka semakin lembut dan gebu
- Menjimatkan masa & wang..disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai


Jom layan testimoni la ye::
Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake


Testimoni Bedak Arab aka Super Summer Kokuryu Cake



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...