Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 12 Mac 2013

Hot item :: Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu

Kalau sebut bedak arab, mesi ramai yang dah tahu kan.. famous kan bedak arab sekrang.

Kat malaysia ni dikenali dengan bedak arab atau lebih dikenali Kokuryu Summer Cake.

Nama lagi bedak arab kan, mesti datangnya dari arab juga kan..Banyak kelebihan bedak arab nie ..ramai kawan yang dah cuba cakap best bedak arab nie..kulit makin lembut je sejak guna bedak arab nie.. sapa yang try lagi bedak arab nie..mesti cuba la bedak arab nie..

Untuk permulaan stok bedak bedak arab utk pilihan warna ada RUSSET, untuk pilihan warna nie sesuai untuk kulit yang sederhana cerahatau denga kata lain bedak arab pilihan warna russet sesuai utk kulit asian (natural).

Nanti kita cerita lebih lanjut tentang bedak arab nie..


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...