Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 13 Mac 2013

Dapatkan Bedak Arab termurah di JOM SINGGAH SHOPPE



Bedak Arab aka super summer cake kokuryu

Bedak arab nie macam jadi trend lak kan.. tapi bila start guna bedak arab, memang terus jatuh cinta dengan bedak arab.. saya ni memang jenis cepat berpeluh, so sejak amalkan bedak arab alhamdulillah muka makin ok, tak melekit pun..tu yang special pasal bedak arab nie.. meh la cuba la bedak arab..

First time guna bedak arab nie , pilihan warna russet sesuai untuk kulit Sederhana/ Natural (sesuai untuk semua jenis kulit especially asian people)

Bedak Arab aka super summer cake kokuryu

Nak offer untuk sapa yang nak try bedak arab nie meh singgah sini, insyaallah saya tawarkan bedak arab yang termurah la kiranya serendah RM48 (FREE POSTAGE)

Jom kita baca apa kelebihan bedak arab aka Super Summer Cake Kokuryu..

1. Bedak arab ini 3 dalam 1: Moisturizer, Foundation n Alas bedak...sangat jimat!

2. Bedak arab nie mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya.Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Bedak arab nie kemas dan sekata membuatkan muka lebih cantik.

4. Malahan bedak arab, tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Bedak arab nie juga boleh mengecutkan jerawat.

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Bedak arab tahan selama lebih 8 jam.

8. Yang pasti bedak arab nie tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. YANG PENTING bedak arab  ini Suci dan Halal, boleh dibawa SOLAT.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...