Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 16 Mac 2013

Angels Skin Care : Kulit Makin Cerah, sekata & bintik hitam hilang dengan penggunaan Angels Skin Care

jom layan testimoni pasal Angels Skin Care lagi dan lagi.. Kebaikan memang perlu dikongsikan apatah lagi bab kecantikan nie kan.. sume orang nak cantik.. den pun cantik juga, so keyakinan tu makin bertambah..
Jom la kita cantik berseri ye.. tak salah cantik untuk yang tersayang.. dapat pahala banyak nanti..




Ni la myfrenz yang guna Angels Skin care.. nampak ketara kan.. sebelum nie dia nia memang putih tapi jenis kulit kusam sket tapi bila guna Angels Skin Care, Alhamdulillah memang makin putih berseri-seri aka berseri- seri sebab baru kawen lak.. lagi la double and triple berseri-serinya. Kulit pun makin sekata & bintik-bintik hitam pun dah hilang.. jeragat terus hilang

Kalau nak chating dengan NorDiana nie boleh add FB dia -->> http://www.facebook.com/nor.diana.7792

Yang pasti semua wanita kat luar sana yang nak cantik, kan?? Ada ke yang xnak cantik??

Cantik dalam pun pentiang, cantik luar pun penting.. baru lebih beryakinan bila nak buat apa2..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...