Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 16 Mac 2013

Angels Skin Care : Kulit Kembali Cantik Berseri Selepas Sebulan Menggunakan Angels..

Jom layan testimoni customer-customer yang menggunakan Angels Skin Care..Alhamdulillah, memang elok untuk semua masalah kulit.. sapa yang tak nak cantikkan, terutama yang ada suami.. lagi la nak cantik depan suami.. banyak pahalanya..Tambah kalau sebelum pernah tersalah guna produk, takut dah nak guna produk lain.. takut makin teruk..

Tapi Alhamdulillah, kak pah nie berani nak cuba.. hasilnya kulit makin cantik berseri..


Sebelum ni tersalah guna product muka jd hitam seperti terbakar.. Kak Pah mengambil masa yg agak lama untuk mencuba Angels setelah diperkenalkan....kerana ragu-ragu serta takut kulit jd lagi teruk & rosak.. Tp alhamdulilah..berkat keberanian serta niat Kak pah utk memulihkankan kulitnya Kak Pah berjaya mengunakannya hanya dalam tempoh sebulan shaja.. Kak Pah telah berjaya mengembalikan wajahnya seperti sediakala..& menemui product yg sesuai utknya...Angels bukan shaja menyembuhkan kulitnya tp juga memperbaiki serta menganjalkan kulitnya...:-)

kredit - http://www.facebook.com/angels.skin.care/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...